Categorii

Vezi si alte recomandari

MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-4121 - Click Board, RTC 9 Click, RTC, M41T82, I2C, mikroBUS, 3.3 V/5 V, 42.9 mm x 25.4 mm

MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-4121 - Click Board, RTC 9 Click, RTC, M41T82, I2C, mikroBUS, 3.3 V/5 V, 42.9 mm x 25.4 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
121,89 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96831
Adaugă la favorite0
Descriere
Caracteristici plăcuță click RTC 9 • M41T82, ceas în timp real (RTC) cu comutare automată a bateriei • Precizie calibrată în fabrică de ±5ppm în mod tipic • Circuit automat de comutare și resetare a ieșirii • Alarmă programabilă cu funcție de întrerupere • Interfață I2C • Dimensiunea plăcii de 42,9 mm x 25,4 mm • Tensiune de intrare de 3,3V sau 5V
RTC 9 Click Board este un modul compact și versatil care utilizează M41T82, un ceas în timp real (RTC) cu funcție de comutare a bateriei. Acesta are o precizie calibrată în fabrică de ±5ppm în mod obișnuit și dispune de un circuit de comutare și resetare automată. De asemenea, are o alarmă programabilă cu funcție de întrerupere și interfață I2C. Cu o dimensiune a plăcii de doar 42,9 mm x 25,4 mm, RTC 9 Click Board este perfect pentru aplicații unde spațiul este limitat. De asemenea, poate funcționa la o tensiune de alimentare de 3,3V sau 5V, făcându-l potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Acest modul este ideal pentru utilizarea cu plăci de dezvoltare MCU și oferă o soluție convenabilă pentru implementarea funcționalității de ceas în timp real în proiectele dvs. electronice. Fără a fi nevoie de calibrare suplimentară, RTC 9 Click Board asigură o funcționare precisă și fiabilă în diferite aplicații. În concluzie, RTC 9 Click Board este o soluție completă pentru implementarea funcționalității de ceas în timp real în proiectele dvs. electronice. Cu M41T82 integrat și funcții avansate precum alarmă programabilă și interfață I2C, acest modul oferă o performanță excelentă și un design compact, fiind potrivit pentru o varietate de aplicații.
Detalii produs
CL96831

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Plăci de dezvoltare MCU
Producator de silicon
STMicroelectronics
Numărul miezului de siliciu
M41T82
Conținutul setului
RTC 9 Faceți clic pe Placa M41T82

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare