Categorii

Vezi si alte recomandari

MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-3918 - Development Kit, Display, MK66FX1M0VLQ18, Mikromedia 5, Kinetis Capacitive FPI with Bez

MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-3918 - Development Kit, Display, MK66FX1M0VLQ18, Mikromedia 5, Kinetis Capacitive FPI with Bezel
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2.158,64 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL77209
Adaugă la favorite0
Descriere
Mikromedia 5 pentru placa de dezvoltare Kinetis capacitive FPI cu rama proiectată ca o soluție completă pentru dezvoltarea rapidă a aplicațiilor multimedia și centrate pe interfața grafică. Caracteristici: ecran tactil capacitiv de 5 inch controlat de puternicul controler grafic 32-bit MK66FX1M0VLQ18, slot pentru card MicroSD, conectivitate USB, conectori mikroBUS™, buzzer piezoelectric, CODEC audio, senzor digital de mișcare, RTC. Conținut: Mikromedia 5 pentru Kinetis capacitive FPI cu ramă, cablu/adaptor USB, cutie de protecție, manual/schematică.
MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-3918 - Development Kit, Display, MK66FX1M0VLQ18, Mikromedia 5, Kinetis Capacitive FPI with Bezel este un kit de dezvoltare complet care vine în ajutorul celor care lucrează la aplicații multimedia și GUI-centric. Echipat cu un ecran tactil capacitiv de 5 inch, acest kit este ideal pentru dezvoltarea rapidă a aplicațiilor interactive. Microcontrollerul 32-bit MK66FX1M0VLQ18 oferă puterea de procesare necesară pentru a rula aplicații complexe, iar slotul pentru card MicroSD și conectivitatea USB permit transferul rapid de date. Conectorii mikroBUS™ permit extinderea funcționalității kitului, iar buzzerul piezo, codec-ul audio, senzorul de mișcare digital și RTC-ul adaugă versatilitate produsului. În pachet veți găsi Mikromedia 5 pentru Kinetis capacitive FPI cu ramă, cablu/ adaptor USB, cutie de protecție și manual/schemă pentru a vă ajuta să începeți imediat lucrul. Caracteristicile acestui kit includ proiectarea pentru aplicații multimedia și GUI-centric, gamă de produse NXP, numărul miezului de siliciu MK66FX1M0VLQ18, SSD1963, precum și capacități de afișare și conectivitate avansate. În concluzie, MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-3918 - Development Kit, Display, MK66FX1M0VLQ18, Mikromedia 5, Kinetis Capacitive FPI with Bezel este o soluție completă pentru dezvoltarea rapidă a aplicațiilor multimedia și interactive, fiind echipată cu toate elementele necesare pentru a crea produse de calitate.
Detalii produs
CL77209

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Producator de silicon
NXP
Numărul miezului de siliciu
MK66FX1M0VLQ18, SSD1963
Subtip de aplicație
Multimedia și GUI-Centric
Conținutul setului
Mikromedia 5 pentru Kinetis Capacitive FPI cu ramă, cablu/ adaptor USB, cutie de protecție, manual/schemă
Tip aplicație kit
Afişa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare