Categorii

Vezi si alte recomandari

MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-1926 - Click Board, Stepper 2 click, A4988, GPIO, mikroBUS, 3.3 V, 42.9 mm x 25.4 mm

MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-1926 - Click Board, Stepper 2 click, A4988, GPIO, mikroBUS, 3.3 V, 42.9 mm x 25.4 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
178,51 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL84855
Adaugă la favorite0
Descriere
MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-1926 - Click Board, Stepper 2 click, A4988, GPIO, mikroBUS, 3.3 V este un modul compact și ușor de utilizat, destinat controlului motoarelor pas cu pas. Cu gama de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45 și producătorul de silicon Allegro Microsystems, acest click board conține miezul de siliciu A4988. Este perfect pentru utilizare cu plăci de dezvoltare MCU și oferă o soluție simplă pentru controlul motoarelor pas cu pas în diverse aplicații. Cu dimensiunile sale compacte de 42.9 mm x 25.4 mm, acest modul poate fi integrat ușor în diferite proiecte. Cu interfață GPIO și conexiuni mikroBUS, acest click board este compatibil cu o varietate de plăci de dezvoltare, oferind flexibilitate și versatilitate în implementare. Folosind tensiunea de alimentare de 3.3 V, acest modul este ideal pentru proiecte care necesită control precis al unui motor pas cu pas.
Detalii produs
CL84855

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Plăci de dezvoltare MCU
Producator de silicon
Allegro Microsystems
Numărul miezului de siliciu
A4988
Conținutul setului
Stepper 2 Faceți clic pe Board A4988

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare