Categorii

Vezi si alte recomandari

MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-1726 - Click Board, NFC Tag Click, RFID/NFC, M24SR64, GPIO, I2C, mikroBUS, 3.3 V, 42.9 mm x 25

MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-1726 - Click Board, NFC Tag Click, RFID/NFC, M24SR64, GPIO, I2C, mikroBUS, 3.3 V, 42.9 mm x 25.4 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
118,49 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL84854
Adaugă la favorite0
Descriere
Click Board NFC Tag este un produs inovator de la MikroElektronika, proiectat pentru a oferi o soluție eficientă și ușor de utilizat pentru comunicarea prin tehnologie NFC și RFID. Cu ajutorul acestui click board, utilizatorii pot interacționa cu dispozitivele NFC compatibile sau pot stoca și accesa informații importante prin intermediul etichetelor NFC. Acest click board este echipat cu un miez de siliciu M24SR64 de la STMicroelectronics, care oferă o capacitate de stocare de 64 kb pentru datele utilizatorului. Produsul este compatibil cu plăcile de dezvoltare MCU și oferă conectivitate GPIO și I2C pentru o integrare ușoară în aplicațiile existente. Cu o tensiune de alimentare de 3.3 V și dimensiuni compacte de 42.9 mm x 25.4 mm, acest click board NFC Tag este potrivit pentru o varietate de aplicații IoT și industriale.
Detalii produs
CL84854

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Plăci de dezvoltare MCU
Producator de silicon
STMicroelectronics
Numărul miezului de siliciu
M24SR64
Conținutul setului
Placă de clic pe etichetă NFC M24SR64

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare