Categorii

Vezi si alte recomandari

MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-1714 - Click Board, GPS3 Click, GPS, GNSS, L80, GPIO, UART, mikroBUS, 3.3 V, 42.9 mm x 25.4 mm

MIKROELEKTRONIKA - MIKROE-1714 - Click Board, GPS3 Click, GPS, GNSS, L80, GPIO, UART, mikroBUS, 3.3 V, 42.9 mm x 25.4 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
357,54 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL84853
Adaugă la favorite0
Descriere
MIKROELEKTRONIKA MIKROE-1714 GPS3 Click este un adaptor compact, proiectat pentru a fi utilizat cu plăci de dezvoltare MCU. Acesta este echipat cu un miez de siliciu Quectel L80, asigurând o conectivitate eficientă cu sistemele de navigație GPS și GNSS. Interfața UART și GPIO facilitează comunicarea cu dispozitivele externe, iar compatibilitatea cu standardul mikroBUS îl face ușor de integrat în diferite aplicații. Alimentarea la 3.3V asigură o funcționare stabilă, iar dimensiunile compacte de 42.9 mm x 25.4 mm îl fac potrivit pentru proiecte cu restricții de spațiu. Setul conține adaptorul GPS3 Click Board L80, oferind tot ceea ce este necesar pentru a începe integrarea în proiectele tale.
Detalii produs
CL84853

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Plăci de dezvoltare MCU
Producator de silicon
Quectel
Numărul miezului de siliciu
L80
Conținutul setului
GPS3 Click Board L80

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare