Categorii

Vezi si alte recomandari

MIDAS DISPLAYS - MDT0500D1OSC-PAR-KIT1 - DEVELOPMENT KIT, DISPLAY, RASPBERRY PI

MIDAS DISPLAYS - MDT0500D1OSC-PAR-KIT1 - DEVELOPMENT KIT, DISPLAY, RASPBERRY PI
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
690,72 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL68376
Adaugă la favorite0
Descriere
Kit de dezvoltare cu ecran TFT WVGA (800x480 rezoluție) de 5.0”, dimensiuni 120.7mm x 75.8mm x 9.68mm, cu vizualizare pe toate părțile. Ecranul are touch capacitive și un cip controler SSD1963 pentru design grafic. Luminozitate de 350cd/m2, cu o gamă largă de temperaturi de la -20⁰C la +70⁰C. Conectare simplă la Raspberry Pi sau plăci similare, cu un interfață paralelă inclusă. Se oferă și un cablu flexibil FFC (0.5mm pitch) și instrucțiuni de utilizare ușor de urmărit.
MIDAS DISPLAYS - MDT0500D1OSC-PAR-KIT1 - DEVELOPMENT KIT este un kit de dezvoltare ce include un display TFT de 5.0 inch cu rezoluție WVGA (800x480). Cu dimensiunile de 120.7mm x 75.8mm x 9.68mm, acest display oferă o vizibilitate clară și luminosă, având o luminozitate de 350cd/m2. Display-ul este echipat cu un chip controler SSD1963 pentru designul grafic al utilizatorului. Este echipat cu un ecran tactil capacitive, iar temperatura de funcționare este cuprinsă între -20⁰C și +70⁰C, ceea ce îl face potrivit pentru diverse aplicații. Conectarea la Raspberry Pi sau alte plăci similare este simplă, cu un interfață paralelă inclusă în pachet. De asemenea, kit-ul include un cablu FFC de 36 de căi (pas de 0.5 mm) pentru o conexiune ușoară. Notele de aplicație incluse sunt ușor de urmărit, facilitând implementarea și utilizarea acestui kit. Cu MIDAS DISPLAYS - MDT0500D1OSC-PAR-KIT1 - DEVELOPMENT KIT, veți putea crea și testa rapid aplicații cu un afișaj clar și precis. Indiferent dacă sunteți un dezvoltator experimentat sau un începător, acest kit vă va oferi instrumentele necesare pentru a realiza proiectele dorite. Fiind un produs de înaltă calitate și ușor de utilizat, acest kit de dezvoltare este ideal pentru proiecte de diversitate tehnice și creativului.
Detalii produs
CL68376

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare