Categorii

Vezi si alte recomandari

MIDAS DISPLAYS - MCIB-16-LVDS-CABLE - LVDS Cable, Compatible with MCIB-16, TFT Displays, Raspberry Pi, and SBCs

MIDAS DISPLAYS - MCIB-16-LVDS-CABLE - LVDS Cable, Compatible with MCIB-16, TFT Displays, Raspberry Pi, and SBCs
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
262,62 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL68513
Adaugă la favorite0
Descriere
Cablu LVDS compatibil cu placa Toradex Colibri T20/Iris, MCIB-14 și MCIB-16 Compatibil cu afișoarele MCT070LA și MCT101D Aplicații: Proiectare și dezvoltare încorporată
LVDS Cable MCIB-16-LVDS-CABLE de la MIDAS DISPLAYS este un cablu LVDS compatibil cu placă Toradex Colibri T20/Iris, MCIB-14 și MCIB-16. Acesta este de asemenea compatibil cu afișajele MCT070LA și MCT101D și este ideal pentru aplicații de design și dezvoltare încorporate. Cu ajutorul acestui cablu LVDS, utilizatorii pot conecta cu ușurință afișaje TFT, Raspberry Pi și SBC-uri la diverse dispozitive și plăci de dezvoltare. Cablul este conceput pentru a asigura o conexiune stabilă și de înaltă calitate, astfel încât să puteți obține o performanță optimă din dispozitivele dvs. Datorită compatibilității sale extinse, acest cablu LVDS este perfect pentru proiecte care implică design și dezvoltare încorporate. Indiferent dacă lucrați la proiecte hardware sau software, acest cablu vă poate ajuta să conectați diferite componente și să obțineți rezultatele dorite. În concluzie, LVDS Cable MCIB-16-LVDS-CABLE de la MIDAS DISPLAYS este o soluție excelentă pentru proiecte de design și dezvoltare încorporate. Cu caracteristici de înaltă calitate și compatibilitate extinsă, acest cablu este o alegere excelentă pentru cei care doresc să creeze produse inovatoare și performante.
Detalii produs
CL68513

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare