Categorii

Vezi si alte recomandari

MIDAS DISPLAYS - MCIB-11 - Interface Board, HDMI to RGB Converter, 40-Way FFC TFT Display Connector, 5V

MIDAS DISPLAYS - MCIB-11 - Interface Board, HDMI to RGB Converter, 40-Way FFC TFT Display Connector, 5V
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
589,74 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL68734
Adaugă la favorite0
Descriere
Placă de interfață - convertește RGB în HDMI Compatibilă cu module TFT FFC de 40 de căi și pas de 0.5mm Conectează TFT-urile RGB la SBC-uri precum Raspberry-Pi, Beagle Bone, și altele Potrivită pentru TFT-uri de 40 de căi cu dimensiuni de 3.5", 4.3", 5.0" și 7.0" Conector HDMI standard pe placă Conectori pentru alimentare, programare EDID și ecran tactil rezistiv Alimentare de 5V singură EEPROM pentru stocarea datelor de identificare a afișajului extins (EDID) Pin compatibil cu rezoluțiile 320x240, 480x272, 800x480 Dimensiuni - 50 x 40 x 11mm
Interface Board-ul MIDAS DISPLAYS MCIB-11 este soluția ideală pentru convertirea semnalului RGB în HDMI, compatibil cu modulele TFT cu 40 de moduri de 0,5mm FFC. Acesta permite conectarea dispozitivelor RGB TFT la SBC-uri precum Raspberry-Pi, Beagle Bone și altele. Cu o gamă largă de compatibilitate, această placă de interfață este potrivită pentru ecrane TFT de 40 de moduri în dimensiunile 3,5", 4,3", 5,0" și 7,0". Cu un conector HDMI standard la bord, acesta oferă conexiuni pentru alimentare, programare EDID și ecrane tactile rezistive. Alimentat de la o singură sursă de 5V, acest interface board dispune de un EEPROM pentru stocarea datelor extinse de identificare a ecranului (EDID). De asemenea, este compatibil cu rezoluțiile 320x240, 480x272 și 800x480. Cu o dimensiune compactă de 50 x 40 x 11mm, această placă de interfață este ușor de instalat și se potrivește perfect în diverse aplicații. Versatilă și fiabilă, MCIB-11 este alegerea ideală pentru proiecte care necesită conversia semnalului RGB în HDMI. În concluzie, placa de interfață MIDAS DISPLAYS MCIB-11 este un produs de înaltă calitate, cu caracteristici excelente și o gamă largă de compatibilitate, fiind soluția perfectă pentru conectarea dispozitivelor RGB TFT la diverse SBC-uri și display-uri.
Detalii produs
CL68734

Fișă produs

Tip accesoriu
Placă de interfață
Gamă de produse
Convertor HDMI la RGB
Pentru utilizare cu
Gama standard MIDAS de 40 de moduri de TFT-uri 3,5", 4,3", 5", 7" și display-uri Raspberry Pi

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare