Categorii

MICRO:PIXEL

Adoră-ți micro:bit-ul: dar vrei să aibă o pată de culoare? Ei bine, cu acest supliment extraordinar, aveți 32 de LED-uri RGB WS2812B (NeoPixel) controlabile individual într-o grilă 4x8 bine proporționată.

Micro:bit BBC
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
143,43 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL2861
Adaugă la favorite1
Descriere

Adoră-ți micro:bit-ul: dar vrei să aibă o pată de culoare? Ei bine, cu acest supliment extraordinar, aveți 32 de LED-uri RGB WS2812B (NeoPixel) controlabile individual într-o grilă 4x8 bine proporționată. LED-urile WS2812B sunt de asemenea cunoscute sub numele de NeoPixels, care este numele mărcii Adafruits pentru ele. Ca atare, folosesc biblioteca NeoPixel din TouchDevelop etc.

Caracteristi tehnice:

  • Complet asamblat cu un conector de margine, pur și simplu conectați micro-bit-ul și codați
  • Utilizează Pin0 ca pin de date LED, deoarece aceasta este valoarea implicită pentru biblioteca de neopixeli
  • Recomandă rularea numai la o luminozitate scăzută

Notă:Rularea plăcii dvs. micro: pixel la o luminozitate mai mare poate provoca pagube plăcii micro:bit, deoarece pixelii vor încerca să obțină mai multă putere decât însuși micro:bit poate suporta. micro: bitul nu este inclus.

Detalii produs
CL2861

Fișă produs

Compatibilitate
Micro:bit BBC
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare