Categorii

Vezi si alte recomandari

MICROCHIP - DSPIC33EP128GS808-I/PT - Digital Signal Controller, 60 MHz, 128 KB, 67 I/O's, CAN, I2C, SPI, UART

MICROCHIP - DSPIC33EP128GS808-I/PT - Digital Signal Controller, 60 MHz, 128 KB, 67 I/O's, CAN, I2C, SPI, UART
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
72,34 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL94915
Adaugă la favorite0
Descriere
Microcontrollerul digital de semnal DSPIC33EP128GS808-I/PT de la Microchip este un dispozitiv puternic, conceput pentru a satisface cerințele aplicațiilor complexe de control. Cu o tensiune de alimentare maximă de 3.6 V și o tensiune minimă de 3 V, acest controler oferă o performanță optimă într-o gamă largă de aplicații. Cu o memorie flash de 128 KB și o frecvență de bază de 60 MHz, acest microcontroler poate gestiona cu ușurință sarcini intensive de calcul. Cu 67 de I/O-uri, este potrivit pentru proiecte care necesită o mare varietate de interfețe. Standardul de calificare auto AEC-Q100 garantează fiabilitatea și durabilitatea în condiții de lucru dificile. Cu interfețele încorporate CAN, I2C, SPI și UART, acest controler este ideal pentru aplicații de comunicații. Cu un număr impresionant de 80 de pini și stilul de carcasă DSC TQFP, acest controler este soluția perfectă pentru proiectele complexe de control digital. Temperaturile de operare cuprinse între -40°C și 85°C asigură funcționarea acestui microcontroler într-o varietate de medii de lucru.
Detalii produs
CL94915

Fișă produs

Frecventa de Baza
60 MHz
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
80 de ace
Tensiune de alimentare Max
3.6 V
Temperatura de operare Min
-40 °C
Standard de calificare auto
AEC-Q100
Tensiune de alimentare min
3 V
Nr. de I/O-uri
67 I/O-uri
Stil de carcasă DSC
TQFP
Dimensiunea memoriei flash
128 KB
Tip de interfață încorporată
CAN, I2C, SPI, UART

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare