Categorii

MICROCHIP - DSPIC33CH512MP508-I/PT - Digital Signal Controller, 100 MHz, 512 KB, 69 I/O's, CAN, I2C, I2S, SPI, UART
Vezi si alte recomandari

MICROCHIP - DSPIC33CH512MP508-I/PT - Digital Signal Controller, 100 MHz, 512 KB, 69 I/O's, CAN, I2C, I2S, SPI, UART

MICROCHIP - DSPIC33CH512MP508-I/PT - Digital Signal Controller, 100 MHz, 512 KB, 69 I/O's, CAN, I2C, I2S, SPI, UART
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
62,90 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL93503
Adaugă la favorite0
Descriere
Familia de controlere de semnal digital (DSC) dsPIC33CH de la Microchip include nuclee duale dsPIC® DSC de 16 biți cu frecvențe de 90 și 100 MIPS, cu DSP integrat și periferice îmbunătățite pe cip. Aceste DSC-uri permit proiectarea de sisteme de control al motoarelor de înaltă performanță și precizie, care sunt mai eficiente din punct de vedere al energiei, mai silențioase în funcționare și oferă o durată de viață mai lungă a motorului. Ele pot fi utilizate pentru controlul motoarelor BLDC, PMSM, ACIM, SR și stepper. Aceste DSC-uri permit proiectarea de surse de alimentare în mod comutat, cum ar fi AC/DC, DC/DC, UPS și PFC, oferind control digital de înaltă precizie pentru circuitele Buck, Boost, Fly-Back, Half-Bridge, Full-Bridge, LLC și alte circuite de putere pentru a atinge cea mai mare eficiență energetică posibilă. Aceste dispozitive sunt, de asemenea, ideale pentru multe aplicații robuste și de înaltă performanță. Nucleu dual de 16 biți dsPIC33CH, 256-512K octeți de flash de program cu ECC și 32-48K octeți de RAM de date cu BIST Oscilator intern, PLL-uri programabile și surse de ceas oscilator Moduri de gestionare a energiei reduse (sleep, idle, doze) Până la douăsprezece canale PWM Rezoluție PWM de 250ps Două temporizatoare generale de 16 biți Module generator de declanșare periferică (PTG) Douăsprezece module SCCP Caracteristici analogice avansate Interfețe de comunicare Acces direct la memorie (DMA) Conformitate AEC-Q100 REVG (clasa 1: -40°C până la +125°C)
Microchip’s dsPIC33CH512MP508-I/PT este un controler de semnale digitale (DSC) care face parte din familia dsPIC33CH. Acesta are la bază două nuclee dsPIC® DSC de 16 biți cu o frecvență de 90 și 100 MIPS, integrate cu DSP și periferice îmbunătățite pe cip. Acest controler permite proiectarea sistemelor de control al motoarelor de înaltă performanță și de precizie care sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, mai silențioase în funcționare și care oferă o durată de viață extinsă a motorului. Poate fi folosit pentru controlul motoarelor BLDC, PMSM, ACIM, SR și motoarelor cu pași. Pe lângă controlul motoarelor, dsPIC33CH512MP508-I/PT permite proiectarea de surse de alimentare comutate, cum ar fi AC/DC, DC/DC, UPS și PFC, oferind un control digital de înaltă precizie pentru circuitele Buck, Boost, Fly-Back, Half-Bridge, Full-Bridge, LLC și alte circuite de putere pentru a atinge cea mai mare eficiență energetică posibilă. Acest dispozitiv este ideal și pentru numeroase aplicații generale de înaltă performanță și robuste. Caracteristicile sale includ două nuclee dsPIC33CH de 16 biți, până la 512KB de memorie programabilă flash cu ECC și 32-48KB de RAM de date cu BIST, 12 canale PWM, modulele PTG, modurile de management de putere redusă (sleep, idle, doze), interfețe de comunicație și multe altele. Cu o tensiune de alimentare maximă de 3.6V, o frecvență de bază de 100 MHz și 69 de I/O-uri, dsPIC33CH512MP508-I/PT este un controler puternic și versatil, potrivit pentru o varietate de aplicații industriale și comerciale.
Detalii produs
CL93503

Fișă produs

Frecventa de Baza
100 MHz
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
80 de ace
Tensiune de alimentare Max
3.6 V
Temperatura de operare Min
-40 °C
Tensiune de alimentare min
3 V
Nr. de I/O-uri
69 I/O-uri
Stil de carcasă DSC
TQFP
Dimensiunea memoriei flash
512 KB
Tip de interfață încorporată
CAN, I2C, I2S, SPI, UART

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare