Categorii

Vezi si alte recomandari

MICROCHIP - DSPIC33CH512MP506-I/PT - Digital Signal Controller, 100 MHz, 512 KB, 53 I/O's, CAN, I2C, I2S, SPI, UART

MICROCHIP - DSPIC33CH512MP506-I/PT - Digital Signal Controller, 100 MHz, 512 KB, 53 I/O's, CAN, I2C, I2S, SPI, UART
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
61,76 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL95107
Adaugă la favorite0
Descriere
Familia de controlere de semnale digitale (DSCs) dsPIC33CH de la Microchip include nuclee dual 16-bit dsPIC® DSC cu 90 și 100 MIPS, DSP integrat și periferice îmbunătățite pe cip. Acest DSC-uri permit proiectarea sistemelor de control al motoarelor de înaltă performanță, mai eficiente din punct de vedere energetic, mai silențioase în funcționare și cu o durată de viață extinsă a motorului. Acestea pot fi utilizate pentru controlul motoarelor BLDC, PMSM, ACIM, SR și stepper. Aceste DSC-uri permit proiectarea surselor de alimentare de tip comutat, cum ar fi AC/DC, DC/DC, UPS și PFC, oferind control digital de înaltă precizie a circuitelor Buck, Boost, Fly-Back, Half-Bridge, Full-Bridge, LLC și a altor circuite de putere pentru a atinge cea mai mare eficiență energetică posibilă. Aceste dispozitive sunt, de asemenea, ideale pentru multe aplicații de înaltă performanță și robuste. Nucleu dual 16-bit dsPIC33CH, 256-512Kbytes de memorie flash de program cu ECC și 32-48Kbytes RAM de date cu BIST Oscilator intern Plle programabile și surse de ceas pentru oscilator Moduri de gestionare a energiei reduse (somn, inactiv, doze) Până la douăsprezece canale PWM Rezoluție PWM de 250 ps Două temporizatoare generale de 16bit Module generatoare de declanșare periferice (PTG) Doisprezece module SCCP Caracteristici analogice avansate Interfețe de comunicare Acces direct la memorie (DMA) Conform AEC-Q100 REVG (clasă 1: -40°C până la +125°C)
Microchip’s dsPIC33CH512MP506-I/PT este un controler de semnal digital puternic, care ofera performante ridicate si functionalitati extraordinare. Cu doua nuclee dsPIC DSC de 16 biti, acest dispozitiv are un MIP de 90 si 100 si include un DSP integrat si periferice imbunatatite. Aceste DSC-uri sunt ideale pentru proiectarea sistemelor de control al motoarelor de inalta performanta, care sunt mai eficiente energetic, mai silentioase in functionare si ofera o durata de viata extinsa a motorului. Ele pot fi utilizate pentru controlul motoarelor BLDC, PMSM, ACIM, SR si motoarelor pas cu pas. De asemenea, aceste dispozitive permit proiectarea surselor de alimentare cu mod de comutare, cum ar fi AC/DC, DC/DC, UPS si PFC, oferind control digital de inalta precizie pentru circuitele Buck, Boost, Fly-Back, Half-Bridge, Full-Bridge, LLC si altele pentru a atinge cea mai mare eficienta energetica posibila. Cu caracteristici avansate precum doua nuclee dsPIC33CH CPU, pana la douasprezece canale PWM, module PTG, douasprezece module SCCP si numeroase alte functionalitati, dsPIC33CH512MP506-I/PT este ideal pentru aplicatii generale de inalta performanta. Acest dispozitiv este compatibil cu standardele AEC-Q100 REVG (grad 1: -40°C pana la +125°C) si ofera o tensiune de alimentare maxima de 3.6V, o dimensiune a memoriei flash de 512KB si 53 de I/O-uri. In concluzie, Microchip’s dsPIC33CH512MP506-I/PT este o solutie excelenta pentru proiectarea sistemelor de control de semnal digital, oferind performante ridicate, eficienta energetica si fiabilitate.
Detalii produs
CL95107

Fișă produs

Frecventa de Baza
100 MHz
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
64 ace
Tensiune de alimentare Max
3.6 V
Temperatura de operare Min
-40 °C
Tensiune de alimentare min
3 V
Nr. de I/O-uri
53 I/O-uri
Stil de carcasă DSC
TQFP
Dimensiunea memoriei flash
512 KB
Tip de interfață încorporată
CAN, I2C, I2S, SPI, UART

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare