Categorii

Vezi si alte recomandari

MICROCHIP - DSPIC33CH128MP508-I/PT - Digital Signal Controller, 128 KB, 69 I/O's, CAN, I2C, I2S, SPI, UART

MICROCHIP - DSPIC33CH128MP508-I/PT - Digital Signal Controller, 128 KB, 69 I/O's, CAN, I2C, I2S, SPI, UART
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
61,90 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96438
Adaugă la favorite0
Descriere
Controler de semnal digital dual core, 16 bit, cu PWM de rezoluție înaltă și date flexibile CAN (CAN FD) Dual 16 bit dsPIC33CH CPU core PWM de înaltă rezoluție cu plasare precisă a marginii (până la 12 canale PWM, rezoluție PWM de 250ps) Două temporizatoare generale de 16 biți, modul generator de semnal de declanșare periferic (PTG), 12 module SCCP Moduri de gestionare a consumului redus de energie (sleep, idle, doze) Resetare integrată la pornire și resetare la scăderea tensiunii oscilator intern, PLL programabile și surse de ceas ale oscilatorului Trei UART, trei SPI/I2S cu 4 fire, CAN rată flexibilă a datelor (FD), trei module I2C Opt canale DMA, patru ADC, patru DAC/comparator analogic, trei PGA și ieșire DAC/analogic partajată Programare în circuit și în aplicație
Produsul MICROCHIP - DSPIC33CH128MP508-I/PT este un controler de semnal digital de 16 biți cu nuclee dual-core și PWM de înaltă rezoluție, împreună cu CAN flexibil (CAN FD). Acest controler dispune de două nuclee CPU dsPIC33CH de 16 biți, PWM de înaltă rezoluție cu plasare fină a marginilor (până la 12 canale PWM, rezoluție PWM de 250ps), doi temporizatori generale de 16 biți, modulul generator de trageri periferice (PTG), 12 module SCCP și moduri de gestionare a energiei reduse (somn, inactivitate, amețeală). Echipat cu resetare la pornire și la pierderea tensiunii de alimentare, oscilator intern, PLL-uri programabile și surse de ceas pentru oscilator, acest controler oferă funcționalități variate precum trei UART-uri, trei SPI / I2S cu 4 fire, CAN cu rată flexibilă de date (FD), trei module I2C, opt canale DMA, patru ADC, patru DAC/comparatoare analogice, trei PGA și un DAC/ieșire analogic partajat. Microcontrolerul poate fi programat în circuit sau în aplicație și este perfect pentru aplicații industriale care necesită un control de semnal digital puternic și eficient. Cu o tensiune de alimentare maximă de 3.6V și un număr mare de 69 I/O-uri, acest controler este ideal pentru aplicații exigente care necesită o performanță de vârf. Dispune de o carcasă TQFP și are o dimensiune a memoriei flash de 128KB. În concluzie, MICROCHIP - DSPIC33CH128MP508-I/PT este o soluție versatilă și puternică pentru proiectele care necesită un control digital de înaltă performanță și fiabilitate.
Detalii produs
CL96438

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
80 de ace
Tensiune de alimentare Max
3.6 V
Temperatura de operare Min
-40 °C
Tensiune de alimentare min
3 V
Nr. de I/O-uri
69 I/O-uri
Stil de carcasă DSC
TQFP
Dimensiunea memoriei flash
128 KB
Tip de interfață încorporată
CAN, I2C, I2S, SPI, UART

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare