Categorii

Vezi si alte recomandari

MENTOR - RTZ.2080G - Circuit Board Indicator, Green, 8 LEDs, Through Hole, 1.8mm, 20 mA, 10 mcd

MENTOR - RTZ.2080G - Circuit Board Indicator, Green, 8 LEDs, Through Hole, 1.8mm, 20 mA, 10 mcd
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
72,54 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL93969
Adaugă la favorite0
Descriere
RTZ.2080G este un indicator de tip matrice verticală cu LED-uri, de 2 mm, A24, cu 8 canale și 8 rânduri, fabricat dintr-un material de carcasă negru din PC UL94. Aplicațiile includ semnalizare.
MENTOR - RTZ.2080G - Circuit Board Indicator, Green, 8 LEDs, Through Hole, 1.8mm, 20 mA, 10 mcd este un indicator LED vertical cu 8 LED-uri, potrivit pentru diverse aplicații de semnalizare. Cu o lățime de 20.32 mm și o înălțime de 5.08 mm, acest indicator este compact și ușor de integrat în diverse produse electronice. Fiecare LED are o dimensiune de 1.8mm și o intensitate luminoasă de 10 mcd. Cu un curent direct de 20 mA și o tensiune directă de 2.2 V, acest indicator oferă o iluminare eficientă și clară. Unghiul de vedere de 70 ° și culoarea verde a LED-urilor asigură o vizibilitate excelentă chiar și în condiții de lumină redusă. Montarea acestui indicator se face prin gaură, ceea ce facilitează integrarea sa în diverse circuite și plăci de circuit. Carcasa neagră din PC UL94 conferă produsului durabilitate și rezistență la diferite condiții de mediu. Beneficiind de calitate superioară și fiabilitate, acest indicator LED este o alegere excelentă pentru proiectele care necesită semnalizare eficientă și vizibilă.Indiferent de aplicația dvs., MENTOR - RTZ.2080G - Circuit Board Indicator, Green, 8 LEDs, Through Hole, 1.8mm, 20 mA, 10 mcd se va dovedi a fi un partener de încredere în materie de iluminare LED.
Detalii produs
CL93969

Fișă produs

Latime
20.32 mm
Culoare Led
Verde
Înălțime
5.08 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Intensitate luminoasă
10 mcd
Curent direct Dacă
20 mA
Montare LED
Prin gaura
Tensiune directă
2.2 V
Unghi de vedere
70 °
Dimensiunea becului
1.8mm
Nr. LED-uri
8 LED-uri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

2 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare