Categorii

Vezi si alte recomandari

MENTOR - 1882.2781 - Circuit Board Indicator, Red, Yellow, Green, 3 LEDs, Through Hole, T-1 (3mm)

MENTOR - 1882.2781 - Circuit Board Indicator, Red, Yellow, Green, 3 LEDs, Through Hole, T-1 (3mm)
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
61,96 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL82151
Adaugă la favorite0
Descriere
1882.2781 este un LED triplu de 3 mm cu montare prin gaură, având o intensitate luminoasă de 3, 15 și 20 mcd, LED-uri roșii, galbene și verzi, un unghi de vizualizare de 60°. Acest component cu aripioare laterale și caneluri, care se încleștează când sunt împilate, garantează o stabilizare adecvată pe placa de circuit imprimat. Terminale prevăzute cu aliaj de cositor și orificii pentru fixare, carcasă din PC negru cu clasificare de inflamabilitate UL94V-0. Aplicații de iluminare.
LED-ul cu plăcuță de circuit Mentor 1882.2781 este o componentă esențială pentru aplicațiile de iluminare. Având un aspect estetic plăcut, LED-ul cu 3mm este disponibil în trei culori: roșu, galben și verde, cu intensități luminoase de 3mcd, 15mcd și 20mcd, respectiv. Cu un unghi de vizibilitate de 60 de grade, acest LED asigură o distribuție uniformă a luminii. Unul dintre avantajele acestui produs este structura sa cu aripi laterale și caneluri, care se îmbină perfect atunci când sunt empilate, garantând astfel o stabilizare corespunzătoare pe placa de circuit imprimată. De asemenea, terminalele din staniu, precum și găurile de fixare permit o instalare ușoară și sigură. Gehäuse-ul negru din PC are o clasificare de inflamabilitate UL94V-0, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Cu un consum de curent de 25mA pentru LED-ul roșu, 30mA pentru cel galben și 25mA pentru cel verde, acest produs este eficient din punct de vedere energetic. În concluzie, LED-ul cu plăcuță de circuit Mentor 1882.2781 este o alegere excelentă pentru proiectele de iluminare, oferind o combinație perfectă între performanță, fiabilitate și ușurință în utilizare.
Detalii produs
CL82151

Fișă produs

Latime
4.95 mm
Culoare Led
Roșu, Galben, Verde
Înălțime
12 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Montare LED
Prin gaura
Unghi de vedere
60 °
Dimensiunea becului
T-1 (3mm)
Intensitate luminoasă / Culoare
R 3mcd, Y 15mcd, G 20mcd
Curent înainte / Culoare
R 25mA, Y 30mA, G 25mA
Tensiune directă / Culoare
R 2,25 V, Y 2,1 V, G 2,2 V
Nr. LED-uri
3 LED-uri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

1 produs din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare