Categorii

Vezi si alte recomandari

MEAN WELL - ENC-180-24 - Battery Charger, Desktop, 180 W, 30 V, Lead Acid, Li-Ion, ENC-180 Series

MEAN WELL - ENC-180-24 - Battery Charger, Desktop, 180 W, 30 V, Lead Acid, Li-Ion, ENC-180 Series
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
648,03 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL69749
Adaugă la favorite0
Descriere
MEAN WELL ENC-180-24 este un încărcător de baterie desktop cu o putere de 180 W și o tensiune de alimentare de 30V. Acesta este proiectat pentru a lucra cu baterii de acid de plumb și Li-Ion, oferind flexibilitate în utilizare pentru diverse tipuri de baterii. Produsul face parte din seria ENC-180, cunoscută pentru performanța și fiabilitatea sa. Cu funcții de protecție încorporate pentru prevenirea supratensiunii, supracurentului și scurtcircuitului, ENC-180-24 este un încărcător sigur și eficient. Designul compact și ușor îl face portabil și ideal pentru utilizare în diverse medii de lucru. MEAN WELL ENC-180-24 este alegerea perfectă pentru cei care doresc un încărcător versatil și de încredere, potrivit atât pentru bateriile de acid de plumb, cât și pentru cele Li-Ion.
Detalii produs
CL69749

Fișă produs

Tensiunea de alimentare
30 V
Tehnologii de baterie acceptate
Acid de plumb, Li-Ion
Tip încărcător baterie
Desktop

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare