Categorii

Vezi si alte recomandari

MAXON MOTOR - 517599 - Geared DC Motor, A Max 26, Brushed, 24 V, 2800 rpm, 15.2 mN-m, 7 W

MAXON MOTOR - 517599 - Geared DC Motor, A Max 26, Brushed, 24 V, 2800 rpm, 15.2 mN-m, 7 W
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.002,95 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL83293
Adaugă la favorite0
Descriere
Motorul Maxon DC este un motor de înaltă calitate echipat cu puternice magneți permanenți. Curentul fără sarcină este de 8.76mA, cuplul nominal (cuplul maxim continuu) este de 15.2mNm, curentul nominal (curentul maxim continuu) este de 0.31A, iar eficiența maximă este de 84%.
Maxon Motor - 517599 - Geared DC Motor este un produs deosebit de calitativ, echipat cu magneți permanenți puternici. Motorul are un curent fără sarcină de 8.76mA, un cuplu nominal (cuplu maxim continuu) de 15.2mNm, un curent nominal (curent maxim continuu) de 0.31A și o eficiență maximă de 84%. Aceste caracteristici fac din acest motor unul ideal pentru aplicații care necesită un nivel ridicat de performanță și fiabilitate. Gama sa de produse este variată, satisfăcând diverse cerințe ale clienților. Cu o putere nominală de 7W și o tensiune de alimentare de 24VDC, acest motor poate genera un cuplu maxim de 15.2 mN-m și o viteză de rotație maximă de 2800rpm. Fiind un motor DC periat, este ideal pentru aplicații care necesită control precis și eficiență energetică. Beneficiind de tehnologia de vârf oferită de Maxon Motor, acest produs se remarcă prin durabilitate, eficiență și performanțe superioare. Fiind un motor găurit DC, este perfect pentru aplicații care necesită un nivel ridicat de precizie și fiabilitate. În concluzie, Maxon Motor - 517599 - Geared DC Motor este o alegere excelentă pentru cei care caută un motor de înaltă calitate, puternic și eficient pentru diverse aplicații industriale sau comerciale. Cu o combinație perfectă între performanțe și fiabilitate, acest motor este cu siguranță o alegere pe care o vei aprecia.
Detalii produs
CL83293

Fișă produs

Putere nominală
7 W
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tensiune de alimentare VDC
24 V
Viteza de rotatie Max
2800 rpm
Cuplu max
15,2 mN-m
Tip motor DC
Periat

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare