Categorii

Matrice LED ZIP pentru micro:bit

ZIP Tile pentru micro:bit este o matrice (8x8) de LED-uri RGB. Poate să deruleze textul, să afișeze toate culorile și chiar mai mult, pot fi legate între ele pentru a face afișajul mai mare. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
145,60 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL889
Adaugă la favorite0
Descriere

ZIP Tile pentru micro:bit este o matrice (8x8) de LED-uri RGB. Poate să deruleze textul, să afișeze toate culorile și chiar mai mult, pot fi legate între ele pentru a face afișajul mai mare. Dispune de 64 de LED-uri color, aranjate într-o grilă de 8 x 8, puncte de expansiune a LED-urilor din stânga, dreapta și de sus a plăcii, precum și capacitatea de a conecta un BBC micro:bit. Puterea este furnizată prin intermediul unui conector JST din spatele plăcii. Pentru a proteja placa micro:bit dacă este alimentată prin ea, LED-urile ZIP nu se vor aprinde.

Palca micro:bit nu este inclusă în pachet!

Caracteristici tehnice:

  • Puncte de expansiune multiple pentru legarea plăcilor suplimentare pentru afișări mai mari
  • Placa este alimentată prin conexiunea JST de pe spatele plăcii
  • Dimensiune: 71mm x 58mm
  • 64 de LED-uri colorate
Detalii produs
CL889

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare