Categorii

LITTELFUSE - V47ZA7P - TVS Varistor, MOV, 30 V, 38 V, ZA, 93 V, Disc 14mm, Metal Oxide Varistor (MOV)

LITTELFUSE - V47ZA7P - TVS Varistor, MOV, 30 V, 38 V, ZA, 93 V, Disc 14mm, Metal Oxide Varistor (MOV)
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5,78 RON (inclusiv TVA) 6,78 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL33958
Adaugă la favorite0
Descriere
Varistorul LITTELFUSE - V47ZA7P - TVS Varistor, MOV, cu o dimensiune compactă de 14mm, este un dispozitiv esențial pentru protecția eficientă a circuitelor electronice împotriva supratensiunilor periculoase. Produsul este proiectat pentru a rezista la tensiuni de funcționare extreme, de până la 93 V, asigurând o protecție fiabilă împotriva supratensiunilor care ar putea dauna echipamentelor și componentelor electronice. Cu ajutorul Varistorului V47ZA7P, dispozitivele electronice sunt protejate împotriva variațiilor bruște și imprevizibile ale tensiunii, oferind o gamă largă de tensiuni nominale de 38 V. Varistorul cu oxid de metal (MOV) este ideal pentru utilizare în aplicații diverse, cum ar fi surse de alimentare, echipamente de comunicații, automobile, echipamente de protecție a mediului și multe altele. Cu o temperatură de operare minimă de -55 °C și o temperatură maximă de 85 °C, acest varistor poate funcționa într-un spectru larg de condiții climatice și de medii de lucru. Curentul de vârf de până la 1 kA, rezultat din descărcările electrostatice, este gestionat cu succes de către acest varistor, asigurând protecție fiabilă și prevenind deteriorarea componentelor electronice sensibile. Varistorul V47ZA7P este un dispozitiv de protecție durabil și fiabil, capabil să absoarbă o energie maximă de 8.8 J într-un interval de timp scurt de 10/1000µs. Designul compact și rezistența ridicată la supratensiuni fac din acest varistor V47ZA7P o alegere excelentă pentru protecția eficientă a circuitelor electronice, asigurând funcționarea corectă și prelungită a echipamentelor.
Detalii produs
CL33958

Fișă produs

Gamă de produse
ZA
Tensiune nominală VDC
38 V
Temperatura de operare Max
85 °C
Temperatura de operare Min
-55 °C
Curent de vârf de vârf @ 8/20µs
1 kA
Tensiune de prindere Vc Max
93 V
Tip varistor
Varistor cu oxid de metal (MOV)
Stil carcasă cu varistor
Disc 14mm
Energie maximă (10/1000uS)
8.8 J

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare