Dynamic Sales

Categorii

Vezi si alte recomandari

LITTELFUSE - V275LA20AP - TVS Varistor, MOV, 275 V, 369 V, LA, 710 V, Disc 14mm, Metal Oxide Varistor (MOV)

LITTELFUSE - V275LA20AP - TVS Varistor, MOV, 275 V, 369 V, LA, 710 V, Disc 14mm, Metal Oxide Varistor (MOV)
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
6,69 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL34094
Adaugă la favorite0
Descriere
Seria de varistoare LA Varistor este alcătuită din varistoare cu plumb radial (MOVs) care sunt proiectate pentru a fi utilizate continuu pe linii de curent alternativ (AC). Aceste varistoare sunt recunoscute de către UL și necesită foarte puțin spațiu de montare, fiind disponibile în diferite opțiuni standard de montare cu plumb. Acestea sunt lipsite de plumb, de halogen și sunt conforme cu RoHS, având o capacitate de absorbție de energie (WTM) de până la 360J și un interval larg de tensiune de operare VM(AC)RMS de la 130 la 1000V. Nu este necesară o reducere a performanțelor până la 85°C ambient. Aceste varistoare pot fi utilizate în diverse aplicații industriale și de siguranță.
Varistorul TVS LITTELFUSE - V275LA20AP este un dispozitiv proiectat pentru a proteja aparatele electronice împotriva vârfurilor de tensiune și supratensiunilor ce pot apărea în rețeaua electrică. Acesta face parte din seria de varistoare radiale cu plumb L.A. Varistorul este recunoscut de UL și poate fi utilizat continuu pe liniile de alimentare cu curent alternativ. Un mare avantaj al acestui varistor este dimensiunea sa redusă, ce ocupă puțin spațiu de montare. De asemenea, este disponibil în diverse opțiuni standard de formă a plumbului. Produsul este fabricat în conformitate cu cerințele privind plumbul, halogenii și Directiva RoHS. Capacitatea sa de absorbție a energiei (WTM) este de până la 360J. Datorită acestei caracteristici, varistorul este potrivit pentru aplicații industriale și de siguranță. Varistorul TVS LITTELFUSE - V275LA20AP are o gamă largă de tensiuni de operare, de la 130 până la 1000V în curent alternativ. Un mare avantaj este că nu necesită derating până la o temperatură ambientală de 85°C. Caracteristicile tehnice ale acestui varistor includ un curent maxim de vârf de 4.5 kA la impulsul de 8/20μs, o tensiune nominală de 275V pentru curent alternativ, o tensiune maximă de prindere de 710V și o energie maximă de 75J la impulsul de 10/1000μs. Temperatura minimă de operare este de -55°C, iar tensiunea nominală de curent continuu este de 369V. Carcasa varistorului are un diametru de 14mm. Acest varistor oferă protecție excelentă împotriva supratensiunilor și este potrivit pentru utilizarea într-o varietate de aplicații industriale și de siguranță. Datorită dimensiunilor reduse și a capacității de absorbție a energiei, acest varistor poate fi montat în spații restrânse fără a compromite performanțele. Produsul este sigur și respectă cerințele privind substanțele periculoase, fiind o alegere excelentă pentru protecția dispozitivelor electronice.
Detalii produs
CL34094

Fișă produs

Gamă de produse
LA
Tensiune nominală VAC
275 V
Tensiune nominală VDC
369 V
Temperatura de operare Max
85 °C
Temperatura de operare Min
-55 °C
Curent de vârf de vârf @ 8/20µs
4.5 kA
Tensiune de prindere Vc Max
710 V
Tip varistor
Varistor cu oxid de metal (MOV)
Stil carcasă cu varistor
Disc 14mm
Energie maximă (10/1000uS)
75 J

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare