Categorii

LITTELFUSE - V150LA20AP - TVS Varistor, MOV, 150 V, 200 V, LA, 395 V, Disc 20mm, Metal Oxide Varistor (MOV)

LITTELFUSE - V150LA20AP - TVS Varistor, MOV, 150 V, 200 V, LA, 395 V, Disc 20mm, Metal Oxide Varistor (MOV)
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
7,99 RON (inclusiv TVA) 9,35 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL33937
Adaugă la favorite0
Descriere
Seria LA Varistor de supresoare de supratensiune transitorie este formată din varistoare cu plumb radial (MOVs) concepute să funcționeze în mod continuu pe linii de alimentare cu curent alternativ. Aceste varistoare recunoscute UL necesită foarte puțin spațiu de montare și sunt disponibile în diverse opțiuni standard de formă a plumbului. Capacitate de absorbție a energiei (WTM) fără plumb, fără halogen și conform cu RoHS, până la 360J. Plajă largă de tensiune de operare VM (AC)RMS între 130 și 1000V. Fără derating până la 85°C ambient. Aplicații industriale și de siguranță.
Seria de varistoare LA de la LITTELFUSE este o serie de supresoare de supratensiuni cu tensiune tranzitorie radiala (MOVs) proiectate pentru a funcționa continuu pe linii de alimentare cu curent alternativ (AC). Aceste varistoare recunoscute de UL necesită o suprafață de montare foarte mică și sunt disponibile în diferite opțiuni standard de formă a plumbului. Acestea sunt fără plumb, fără halogen și conform directivei RoHS. Aceste varistoare au o capacitate de absorție a energiei (WTM) de până la 360J și o gamă largă de tensiuni de funcționare VM(AC)RMS între 130 și 1000V. Nu există o limitare a temperaturii ambientale până la 85°C. Acestea sunt utilizate în aplicații industriale și de siguranță. Prin caracteristicile lor, aceste varistoare oferă un curent maxim de vârf @ 8/20µs de 6,5 kA, iar temperatura maximă de operare este de 85°C. Tensiunea de prindere maximă este de 395V, iar tipul de varistor este varistor cu oxid de metal (MOV). Energiea maximă pe care o pot absorbi în intervalul de timp de 10/1000uS este de 80J. Temperatura minimă de operare este de -55°C. Stilul carcasei de varistor este un disc de 20mm. Aceste varistoare sunt concepute pentru a proteja aparatele și echipamentele electronice împotriva supratensiunilor și fluctuațiilor de tensiune din rețeaua de alimentare AC. Ele oferă o protecție eficientă și fiabilă împotriva daunelor cauzate de supratensiuni, precum și de descărcările electrice. În concluzie, varistoarele din seria LA de la LITTELFUSE sunt soluții ideale pentru protecția electronicelor sensibile împotriva supratensiunilor. Acestea sunt compacte, conform normelor de reglementare și oferă o gamă largă de tensiuni de funcționare și energie maximă de absorbție.
Detalii produs
CL33937

Fișă produs

Gamă de produse
LA
Temperatura de operare Max
85 °C
Temperatura de operare Min
-55 °C
Curent de vârf de vârf @ 8/20µs
6.5 kA
Tensiune de prindere Vc Max
395 V
Tip varistor
Varistor cu oxid de metal (MOV)
Stil carcasă cu varistor
Disc 20 mm
Energie maximă (10/1000uS)
80 J

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare