Categorii

LICHIDARE - Motor DC 1271-12-10 MCLENNAN 12V

Motorul de curent continuu 1271-12-10 este ideal pentru o gamă largă de aplicații care necesită o combinație de funcționare la turație redusă și dimensiune mică.

Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
139,94 RON (inclusiv TVA) 240,16 RON Pret promotional valabil in perioada 19.01.2023 - 01.02.2026
1 Produs
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL689
Adaugă la favorite0
Descriere

Motorul de curent continuu 1271-12-10 este ideal pentru o gamă largă de aplicații care necesită o combinație de funcționare la turație redusă și dimensiune mică. Mecanismul integrat de fier oferă o funcționare fără probleme și o capacitate de viteză variabilă bidirecțională, cu mai multe trepte și un cuplu de lucru de până la 0,2 Nm.

Motorul, care este potrivit pentru montare în orice poziție, oferă o funcționare fiabilă pe o gamă largă de temperaturi ambientale și este echipată cu un sistem electric de suprimare VDR (rezistență dependentă de tensiune) pentru a minimiza interferențele electrice. 1271-12-10 oferă o gamă de opțiuni pentru vitezele de funcționare de la 5 la 200 rpm și este ideală pentru aplicații în care dimensiunile mici și prețul unitar scăzut sunt criterii importante de proiectare

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Tensiunea de alimentare V DC: 12V
  • Viteza de rotație Max: 255rpm
  • Momentul maxim: 1.5N-cm
  • Sarcina maximă a arborelui radial: 10N
  • Sarcina maximă a axului axial: 5N
  • Echipat cu supresie electrică VDR integrală
Detalii produs
CL689

Fișă produs

Lichidare de stoc
Da

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare