Categorii

LED-uri ZIP pentru micro:bit

Acest set cu LED-uri se pot folosi perfect cu Kit-ul Micro:bit pentru începători și vă oferă modalitatea perfectă să învățați despre lumea minunată a LED-urilor ZIP. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
125,48 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL895
Adaugă la favorite0
Descriere

Acest set cu LED-uri se pot folosi perfect cu Kit-ul Micro:bit pentru începători și vă oferă modalitatea perfectă să învățați despre lumea minunată a LED-urilor ZIP. Aceste LED-uri sunt ușor de controlat și pot fi folosite pentru a produce o gamă întreagă de culori fantastice. Cu acest pachet veți învăța cum să scrieți codul pentru a prelua controlul LED-urilor ZIP și, de asemenea, să învățați cum să faceți LED-urile ZIP să răspundă la intrarea componentelor, cum ar fi potențiometrele și senzorii.

Fiecare LED poate fi controlat independent și toate LED-urile sunt conectate folosind aceeași magistrală cu trei fire. Fiecare LED poate produce un spectru complet de culori, independent de alte LED-uri de pe aceeași magistrală.

Pachetul conține 2 x module cu 5 LED-uri, un 1 inel cu 12 LED-uri, 1 slot pentru baterii AA, o carte cu proiecte.

Caracteristici tehnice:

  • LED-uri individuale ce pot fi controlate independent
  • Ghidul inclus vă va ajuta să dezvoltați abilitățile de utilizare a LED-urilor Zip pentru a adăuga feedback vizual la proiectele dvs.
  • Aflați cum să faceți LED-urile ZIP să răspundă la intrarea componentelor electronice și a senzorilor.
  • 2 x Module cu 5 LED-uri
  • 1 x Inel cu 12 LED-uri
Detalii produs
CL895

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare