Categorii

Vezi si alte recomandari

LATTICE SEMICONDUCTOR - LFMXO5-25-8BBG400I - FPGA, MachXO5-NX, DLL, PLL, 448 I/O, 25000 Macrocells, 950 mV to 1.05 V, CA

LATTICE SEMICONDUCTOR - LFMXO5-25-8BBG400I - FPGA, MachXO5-NX, DLL, PLL, 448 I/O, 25000 Macrocells, 950 mV to 1.05 V, CABGA-400
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
902,42 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL108038
Adaugă la favorite0
Descriere
LFMXO5-25-8BBG400I este o familie de FPGA MachXO5™-NX cu consum redus de energie care poate fi utilizată într-o gamă largă de aplicații și este optimizată pentru interconectare, extindere de I/O și control și gestionare a plăcii. Este construită pe platforma FPGA Nexus a Lattice Semiconductor, utilizând tehnologia FD-SOI de 28 nm cu consum redus de energie. Suportă o varietate de interfețe, inclusiv MIPI D-PHY, LVDS, SLVS, subLVDS, SGMII, PCI Express® și altele. Include memorie flash înglobată pentru boot multiplu pe cip și UFM. Suportă configurarea rapidă a fabricii sale logice reconfigurabile pe baza SRAM și configurarea ultra-rapidă a sysI/O programabil de pe Flash-ul înglobat. Pentru securizarea proiectelor utilizatorului, caracteristicile de securitate MachXO5-NX includ criptarea fluxului de date, autentificarea și protecția prin parolă. În plus față de fiabilitatea ridicată specifică tehnologiei FD-SOI, sunt acceptate și caracteristici de fiabilitate activă, cum ar fi SED/SEC pe bază de cadru înglobate și ECC. ADC înglobat este disponibil în fiecare dispozitiv pentru funcțiile de monitorizare a sistemului. Viteza este -8, 25k celule logice Arhitectură programabilă, conformă standardelor IEEE 1149.1 și IEEE 1532 Motor criptografic, suport pentru mitigarea evenimentelor unice de suprasarcină (SEU) sysI/O programabil acceptă o gamă largă de interfețe Performanță ridicată (HP) pe I/O dual rank în partea de jos Gamă largă (WR) pe băncile de I/O din partea stângă, dreaptă și de sus 1,4Mb de memorie block RAM înglobată sysMEM™ Analog PLL sysCLOCK™, blocuri DSP îmbunătățite sysDSP Două canale de recuperare a datelor de ceas (CDR) până la 1,25Gbps pentru suportul SGMII folosind I/O de performanță ridicată 400 de pinuri caBGA, gamă de temperatură industrială de la -40 la 100°C.
Lattice Semiconductor este un producător de renume în domeniul FPGA-urilor, iar LFMXO5-25-8BBG400I este unul dintre produsele lor de vârf. Este un cip FPGA din familia MachXO5™-NX, proiectat pentru a fi folosit într-o gamă largă de aplicații, fiind optimizat pentru extinderea interfețelor de intrare/ieșire, controlul și gestionarea plăcilor de bază. Acest cip FPGA este construit pe platforma Nexus a Lattice Semiconductor, folosind tehnologia FD-SOI de 28 nm, care asigură un consum redus de energie. Suportă o varietate de interfețe, cum ar fi MIPI D-PHY, LVDS, SLVS, subLVDS, SGMII, PCI Express® și multe altele. Are inclusă o memorie flash pentru boot multiplu pe cip și memorie de utilizator flash. Pentru securitatea proiectelor utilizatorilor, MachXO5-NX dispune de caracteristici de securitate avansate, cum ar fi criptarea bit-ului, autentificarea și protecția cu parolă. În plus, datorită tehnologiei FD-SOI, cipul beneficiază de fiabilitate sporită și include caracteristici active de fiabilitate, cum ar fi ECC. Acest cip FPGA are 25.000 de macrocelule logice, arhitectură programabilă, suport pentru criptografie, mitigarea evenimentelor unice nedorite și suport pentru interfețe variate. Cu o carcasă CABGA de 400 de pini și temperaturi de operare între -40 și 100°C, acest dispozitiv este soluția ideală pentru aplicații industriale și comerciale care necesită performanțe ridicate și securitate avansată.
Detalii produs
CL108038

Fișă produs

Gamă de produse
Bit de driver Multicomp Pro
Temperatura de operare Max
100 °C
Nr. de ace
400 de ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
CABGA
Proces tehnologic
28nm
Nr.I/O utilizator
448 I/O-uri
Gradul de viteză
8
Tip FPGA
FPGA bazat pe SRAM
Nr. de celule logice
25000 de celule logice

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare