Categorii

Vezi si alte recomandari

LATTICE SEMICONDUCTOR - LFE5U-25F-8BG381C - FPGA, ECP5, PLL, 197 I/O's, 24000 Cell, 1.045 V to 1.155 V in, CABGA-381

LATTICE SEMICONDUCTOR - LFE5U-25F-8BG381C - FPGA, ECP5, PLL, 197 I/O's, 24000 Cell, 1.045 V to 1.155 V in, CABGA-381
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
197,93 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL98674
Adaugă la favorite0
Descriere
Cererea pe piață pentru acest produs a determinat o extindere a timpului de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produsul nu este eligibil pentru discounturi.
LATTICE SEMICONDUCTOR - LFE5U-25F-8BG381C - FPGA este un produs de înaltă performanță ce vine în întâmpinarea cerințelor pieței. Cu o gamă largă de caracteristici și specificații tehnice avansate, acest FPGA aduce o soluție eficientă pentru proiectele ce necesită o putere de procesare ridicată. Cu o temperatură maximă de operare de 85°C, acest FPGA poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, fără a afecta performanța sa. Proiectat cu un proces tehnologic de 40nm și cu 24000 de celule logice, acest produs oferă o putere de calcul impresionantă și o eficiență energică pe măsură. Cu 197 I/O-uri disponibile, acest FPGA este ideal pentru proiectele ce necesită o conectivitate extinsă și un grad mare de flexibilitate. Cu un număr mare de ace disponibile (381), acest produs permite implementarea unor aplicații complexe și performante. Gradul de viteză 8 și carcasă/pachetul IC CABGA asigură o performanță superioară și o fiabilitate crescută a acestui FPGA. Fiind un produs fără rabaturi la preț, acesta rămâne o opțiune de încredere pentru proiectele ce necesită o soluție solidă și performantă. În concluzie, LATTICE SEMICONDUCTOR - LFE5U-25F-8BG381C - FPGA este un produs de înaltă calitate și performanță ce poate satisface cerințele celor mai exigente proiecte. Cu o gamă extinsă de caracteristici și specificații tehnice avansate, acest FPGA este o alegere inspirată pentru proiectele ce necesită o putere de procesare ridicată și o conectivitate extinsă.
Detalii produs
CL98674

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
381 ace
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
CABGA
Proces tehnologic
40nm
Nr.I/O utilizator
197 I/O-uri
Gradul de viteză
8
Tip FPGA
FPGA bazat pe SRAM
Nr. de celule logice
24000 de celule logice

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare