Categorii

Vezi si alte recomandari

LATTICE SEMICONDUCTOR - LFD2NX-17-7MG121C - FPGA, LatticeECP3, DLL, PLL, 450MHz, 950mV to 1.05V, CSFBGA-121

LATTICE SEMICONDUCTOR - LFD2NX-17-7MG121C - FPGA, LatticeECP3, DLL, PLL, 450MHz, 950mV to 1.05V, CSFBGA-121
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
164,73 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL98733
Adaugă la favorite0
Descriere
Cererea de pe piață pentru acest produs a determinat o extindere a timpilor de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produsul este exceptat de la reduceri.
Lattice Semiconductor aduce pe piață noul produs LFD2NX-17-7MG121C, un FPGA din seria LatticeECP3, proiectat pentru a satisface cerințele tehnice ridicate ale aplicațiilor moderne. Cu un proces tehnologic de 28nm și un grad de viteză de 7, acest FPGA oferă performanțe remarcabile și o flexibilitate excepțională în proiectarea sistemelor digitale. Cu un număr impresionant de 121 de ace, acest adaptor Multicomp Pro RJ45 permite o integrare facilă într-o varietate de aplicații. Temperatura maximă de operare de 85 °C face ca acest FPGA să fie potrivit pentru mediile de lucru exigente, asigurând o funcționare fiabilă și constantă. LFD2NX-17-7MG121C este echipat cu funcții avansate precum DLL și PLL, care permit o sincronizare perfectă a semnalelor și optimizează performanța sistemului. Cu o frecvență de operare de până la 450MHz și o tensiune de alimentare cuprinsă între 950mV și 1.05V, acest FPGA oferă o putere de calcul impresionantă și o eficiență energetică ridicată. Carcasa CSFBGA facilitează montarea de suprafață a acestui FPGA, permitând integrarea simplă în designurile existente. Cu o durată de viață lungă și o fiabilitate remarcabilă, LFD2NX-17-7MG121C este alegerea perfectă pentru aplicațiile critice și profesionale. În concluzie, Lattice Semiconductor - LFD2NX-17-7MG121C este soluția ideală pentru proiectarea sistemelor digitale de înaltă performanță, oferind o combinație perfectă între performanțe superioare, flexibilitate și fiabilitate.
Detalii produs
CL98733

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
121 ace
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
CSFBGA
Proces tehnologic
28nm
Gradul de viteză
7
Tip FPGA
FPGA bazat pe SRAM

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare