Categorii

Vezi si alte recomandari

LATTICE SEMICONDUCTOR - LC4064V-10TN48I - CPLD, 64 Macrocells, 32 I/O's, LQFP, 48 Pins

LATTICE SEMICONDUCTOR - LC4064V-10TN48I - CPLD, 64 Macrocells, 32 I/O's, LQFP, 48 Pins
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
82,62 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL97952
Adaugă la favorite0
Descriere
Cererea pe piață pentru acest produs a determinat o extindere a timpilor de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produsul este scutit de reduceri.
LATTICE SEMICONDUCTOR LC4064V-10TN48I este un circuit integrat logic programabil complex (CPLD) care oferă o soluție eficientă în dezvoltarea de sisteme electronice. Cu un număr de 64 de macrocelule și 32 de pin-uri I/O, acest CPLD este potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Temperatura de operare extinsă, cuprinsă între -40 °C și 105 °C, face ca acest CPLD să fie potrivit pentru utilizare în medii cu condiții variabile de temperatură. Carcasa LQFP cu 48 de pin-uri permite montarea ușoară a dispozitivului pe plăci cu montaj de suprafață. Datorită cererii crescute de pe piață, este posibil ca datele de livrare să fluctueze. Este important de menționat că acest produs nu este eligibil pentru discounturi, deoarece se bucură de o cerere mare din partea clienților. În concluzie, LATTICE SEMICONDUCTOR LC4064V-10TN48I este o soluție versatilă și fiabilă pentru proiectarea sistemelor electronice complexe. Cu un număr mare de macrocelule și pin-uri I/O, acest CPLD poate fi utilizat în diverse aplicații, oferind o performanță excelentă și o operare fiabilă în condiții variabile de temperatură.
Detalii produs
CL97952

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
105 °C
Nr. de ace
48 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
LQFP
Nr de Macrocell
64 Macrocelule
Nr.I/O utilizator
32 I/O-uri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare