Categorii

Vezi si alte recomandari

LATTICE SEMICONDUCTOR - ICE40LP1K-CM36A - FPGA, iCE40LP, PLL, 25 I/O's, 1280 Cell, 1.14 V to 1.26 V in, UCBGA-36

LATTICE SEMICONDUCTOR - ICE40LP1K-CM36A - FPGA, iCE40LP, PLL, 25 I/O's, 1280 Cell, 1.14 V to 1.26 V in, UCBGA-36
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
71,09 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL98653
Adaugă la favorite0
Descriere
Cererea pieței pentru acest produs a determinat o extensie a timpilor de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produsul este exceptat de la reduceri.
LATTICE SEMICONDUCTOR - ICE40LP1K-CM36A - FPGA este un produs inovator ce oferă o gamă variată de aplicații în domeniul electronicelor și automatizărilor. Cu un proces tehnologic de 40 nm (CMOS) și 1280 de celule logice, acest FPGA bazat pe SRAM se remarcă prin performanța sa deosebită și capacitatea sa de a gestiona diverse proiecte complexe. Temperatura de operare a acestui produs variază între -40°C și 100°C, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în diferite medii de lucru. Cu 25 de I/O-uri și 36 de ace, acest FPGA oferă flexibilitate și posibilitatea de a conecta diverse dispozitive externe sau senzori. ICE40LP1K-CM36A este echipat cu un PLL (Phased-Locked Loop) ce asigură sincronizarea și corectitudinea semnalelor, fiind esențial în proiectele sensibile la sincronizare. Design-ul său compact și montajul de suprafață fac din acest FPGA o alegere ideală pentru aplicațiile în care spațiul este limitat. Produsul ICE40LP1K-CM36A este disponibil în carcasă/pachet UCBGA-36, ceea ce îl face ușor de integrat și implementat în diferite sisteme electronice. În concluzie, acest FPGA este o soluție tehnologică de vârf pentru proiectele ce necesită o performanță superioară și o flexibilitate crescută în domeniul electronicelor.
Detalii produs
CL98653

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
100 °C
Nr. de ace
36 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
către UCB
Proces tehnologic
40 nm (CMOS)
Nr.I/O utilizator
25 I/O-uri
Tip FPGA
FPGA bazat pe SRAM
Nr. de celule logice
1280 de celule logice

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare