Categorii

Vezi si alte recomandari

LABFACILITY - XF-962-FAR - Thermometer, RTD, PT100, 4 Wire, Class B, DIN B Head, 250 mm

LABFACILITY - XF-962-FAR - Thermometer, RTD, PT100, 4 Wire, Class B, DIN B Head, 250 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
604,48 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL102423
Adaugă la favorite0
Descriere
Produsul LABFACILITY - XF-962-FAR este un termometru de tip RTD cu PT100 și 4 fire, având clasa B și un cap DIN B, cu o lungime de 250 mm. Acesta are o temperatură minimă de detectare de -100°C și o temperatură maximă de detectare de 450°C, fiind ideal pentru măsurarea temperaturilor extreme. Cu ajutorul acestui termometru, vei putea monitoriza cu precizie și fiabilitate temperaturile din diverse medii, asigurându-ți astfel un control total asupra proceselor termice. Produsul este echipat cu un adaptor Multicomp Pro RJ45, astfel încât să poată fi conectat ușor și rapid la alte dispozitive sau sisteme de monitorizare. Fiind un termometru de înaltă calitate, LABFACILITY - XF-962-FAR este perfect pentru utilizarea în laboratoare, industrii sau alte aplicații în care controlul temperaturii este esențial.
Detalii produs
CL102423

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de detectare Min
-100 °C
Temperatura de detectare Max
450 °C
Tipul termometrului
Pt100

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare