Categorii

KYOCERA AVX - VC120605D150DP - TVS Varistor, 4 V, 5.6 V, TransGuard, 15.5 V, 1206 [3216 Metric], Multilayer Varistor (ML

KYOCERA AVX - VC120605D150DP - TVS Varistor, 4 V, 5.6 V, TransGuard, 15.5 V, 1206 [3216 Metric], Multilayer Varistor (MLV)
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
4,36 RON (inclusiv TVA) 5,19 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL34024
Adaugă la favorite0
Descriere
Seria TransGuard de supresoare de tensiune tranzitorie (TVS) cu construcție unică în mai multe straturi de energie înaltă reprezintă o protecție pentru circuitele de supratensiune de ultimă generație. Construcția monolitică în mai multe straturi oferă protecție împotriva transiențelor de tensiune cauzate de electrostatică. Produsul de montare în suprafață reală este furnizat în ambalaje standard din industrie conform normei EIA. Componente cu găuri prin care treci sunt furnizate în dispozitive axiale acoperite conform. Varistorul pe bază de oxid de zinc (ZnO) al AVX TransGuard® este un dispozitiv semiconductor ceramic cu caracteristici necompensatoare tensiune-curent bidirecționale asemănătoare diodelor Zener spate în spate. Are avantajul suplimentar de a putea gestiona curent și energie mai mari, precum și atenuarea EMI / RFI. Utilizarea tot mai mare a tehnologiilor electronice în toate domeniile necesită o protecție fiabilă împotriva tensiunilor tranzitorii care pot deteriora circuitele electronice, precum și atenuarea EMI / RFI pentru a preveni distorsionarea semnalului și a îndeplini cerințele reglementărilor. Protecție bidirecțională Răspuns foarte rapid la descărcările ESD Capabilitate de rezistență multiplă Fiabilitate ridicată Filtrare EMI / RFI. O gamă largă de componente. Aplicații: automatizare și controlul proceselor, industrial, dispozitive portabile, comunicare și rețele, iluminat LED, imagine, video și viziune, detectare și instrumentație, securitate, siguranță, calculatoare și periferice de calculatoare.
KYOCERA AVX - VC120605D150DP - TVS Varistor, 4 V, 5.6 V, TransGuard, 15.5 V, 1206 [3216 Metric], Varistor Multistrat (MLV) KYOCERA AVX - VC120605D150DP - TVS Varistor, 4 V, 5.6 V, TransGuard, 15.5 V, 1206 [3216 Metric], Varistor Multistrat (MLV) este un produs de protecție împotriva supratensiunilor de ultimă generație, cu o construcție multistrat unică, care oferă o protecție de circuit împotriva transiențelor de tensiune cauzate de descărcările electrostatice (ESD). Construcția monolitică multistrat furnizează protecție împotriva transiențelor de tensiune cauzate de descărcările electrostatice (ESD). Acest produs de montare pe suprafață reală este furnizat în pachete standard industriale EIA. Componentele cu găuri sunt furnizate sub formă de dispozitive axiale acoperite cu conformal. Varistorul multistrat TransGuard® AVX este un dispozitiv semiconductor ceramic cu oxid de zinc (ZnO), bazat pe caracteristici neliniare tensiune-curent similare diodelor Zener spate-fata. Are avantajul adăugat al capacității mai mari de manipulare a curentului și a energiei, precum și atenuarea EMI / RFI. Utilizarea tot mai mare a tehnologiilor electronice în toate domeniile necesită o protecție fiabilă împotriva tensiunilor tranzitorii care ar putea deteriora circuitele electronice, precum și atenuarea EMI / RFI pentru a preveni distorsiunile semnalului și pentru a satisface cerințele reglementare. Caracteristicile acestui produs includ protecție bidirecțională, răspuns foarte rapid la descărcările electrostatice (ESD), capacitate multiplă de apărare, încredere ridicată, filtrare EMI / RFI și o gamă largă de componente. KYOCERA AVX - VC120605D150DP - TVS Varistor, 4 V, 5.6 V, TransGuard, 15.5 V, 1206 [3216 Metric], Varistor Multistrat (MLV) poate fi utilizat în diferite aplicații, cum ar fi Automatizarea și Controlul Proceselor, Industrial, Dispozitive Portabile, Comunicare și Rețele, Iluminat cu LED-uri, Imagine, Video și Viziune, Senzorizare și Instrumentare, Securitate, Siguranță, Calculatoare și Periferice de Calculatoare. Specificatiile acestui produs includ un curent de vârf de 8/20 µs de 150 A, gamă de produse TransGuard, temperatură maximă de operare de 125 °C, tensiune nominală VAC de 4 V, tensiune de prindere Vc maximă de 15.5 V, tip varistor: varistor multistrat (MLV), energie maximă (10/1000 µs) de 400 mJ, temperatură minimă de operare de -55 °C și tensiune nominală VDC de 5.6 V. În concluzie, KYOCERA AVX - VC120605D150DP - TVS Varistor, 4 V, 5.6 V, TransGuard, 15.5 V, 1206 [3216 Metric], Varistor Multistrat (MLV) este un produs de protecție împotriva supratensiunilor de înaltă performanță, proiectat pentru a asigura un nivel ridicat de protecție împotriva supratensiunilor și a interferențelor electromagnetice și radiofrecvență, asigurând astfel o funcționare sigură și fiabilă a circuitelor electronice în diverse aplicații.
Detalii produs
CL34024

Fișă produs

Gamă de produse
TransGuard
Tensiune nominală VAC
4 V
Tensiune nominală VDC
5.6 V
Temperatura de operare Max
125 °C
Temperatura de operare Min
-55 °C
Curent de vârf de vârf @ 8/20µs
150 A
Tensiune de prindere Vc Max
15.5 V
Tip varistor
Varistor multistrat (MLV)
Stil carcasă cu varistor
1206 [3216 metric]
Energie maximă (10/1000uS)
400 mJ

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare