Categorii

KLEF Piano pentru BBC micro:bit

Compuneți o capodoperă muzicală monofonică cu KLEF Piano pentru BBC micro: bit. Dispune de 15 plăcuțe tactile capacitive, din care 2 butoane funcționale (sus/jos) care vă pot permite să schimbați octavele. KLEF include, de asemenea; un amplificator, un difuzor și un slot care permite conectarea plăcii de dezvoltare micro:bit. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
157,61 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL886
Adaugă la favorite0
Descriere

Compuneți o capodoperă muzicală monofonică cu KLEF Piano pentru BBC micro: bit. Dispune de 15 plăcuțe tactile capacitive, din care 2 butoane funcționale (sus/jos) care vă pot permite să schimbați octavele. KLEF include, de asemenea; un amplificator, un difuzor și un slot care permite conectarea plăcii de dezvoltare micro:bit. Puterea este furnizată printr-un conector micro USB de 5V, iar placa produce apoi o sursă de alimentare de 3.3V pentru a alimenta micro:bit-ul conectat, eliminând necesitatea de a alimenta separat. De asemenea, acest lucru permite alimentarea senzorului tactil capacitiv IC și a amplificatorului audio.

Caracteristici tehnice:

  • Puterea furnizată prin conexiunea Micro USB
  • Senzorul de atingere trimite semnale către micro-bit prin intermediul I2C și micro: bit poate fi configurat pentru a reda note specifice în funcție de ce tastă este apăsată
  • Senzor tactil IC AT42QT2160 
  • Dimensiune: 15mm x 110mm x 100mm
Detalii produs
CL886

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare