Categorii

Vezi si alte recomandari

KLAXON - QBS-0058 - Beacon, Xenon, Green, Flashing, 3W, 24VDC, IP65, 85mm Dia., 81mm Height

KLAXON - QBS-0058 - Beacon, Xenon, Green, Flashing, 3W, 24VDC, IP65, 85mm Dia., 81mm Height
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
376,57 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96084
Adaugă la favorite0
Descriere
QBS-0058 este un far Xenon standard cu lentilă verde. Farul xenon rezistent la intemperii cu flashguard este un indicator vizual ideal într-o varietate de aplicații. Farul flashguard este echipat cu un difuzor pentru o vizibilitate mai mare și o dispersie a luminii. Include un bloc terminal și o bază adâncă de 27mm, furnizată cu un sigiliu și un grommet. Un conector de cablu rezistent la intemperii este disponibil pentru a îmbunătăți produsul de la clasificarea IP65 la IP67. Este potrivit pentru alarme de incendiu, avertizare de urgență și alarme de control de proces. Aspect compact și extrem de modern și elegant, ușor de instalat. Mecanism de blocare rezistent la vandalism. Rată de flash de 1Hz. Opțiuni de alimentare 12V și 24V DC într-o unitate selectabilă de către utilizator. Aplicații de semnalizare.
Produsul KLAXON - QBS-0058 - Beacon, Xenon, Green, Flashing, 3W, 24VDC, IP65, 85mm Dia., 81mm Height este ideal pentru a oferi semnalizare vizuală în diverse aplicații. Cu un design compact și modern, acest far xenon oferă o vizibilitate excelentă datorită difuzorului care permite o dispersare mai mare a luminii. Cu un mecanism de blocare rezistent la vandalizare, acest far xenon este ușor de instalat și poate fi folosit în diferite domenii, precum alarme de incendiu, avertizări de urgență sau alarme de control al proceselor. Cu o rată de flash de 1Hz și opțiuni de alimentare de 12V și 24V DC într-o singură unitate selectabilă de către utilizator, acest produs este practic și versatil. Diametrul lentilei de 85 mm și înălțimea exterioară de 81 mm fac din acest far xenon un produs compact și eficient. Cu o putere nominală de 3W, acesta poate funcționa la temperaturi între -20°C și 40°C, asigurând că va rămâne funcțional în diverse condiții de mediu. Produsul KLAXON - QBS-0058 - Beacon, Xenon, Green, Flashing, 3W, 24VDC, IP65, 85mm Dia., 81mm Height este un produs fiabil, durabil și eficient, potrivit pentru a fi folosit în diverse aplicații care necesită semnalizare vizuală de înaltă calitate.
Detalii produs
CL96084

Fișă produs

Putere nominală
3 W
Diametrul lentilei
85 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
40 °C
Înălțime exterioară
81 mm
Temperatura de operare Min
-20 °C
Evaluare IP/NEMA
IP65
Tensiune de alimentare VDC
24 VDC
Tipul semnalului vizual
Intermitent
Culoarea lentilei modulului
Verde

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare