Categorii

Vezi si alte recomandari

KLAXON - 18-980226 - Siren, Single, 103dB, 24VDC, 500mA, IP44, 89mm Ext. Depth

KLAXON - 18-980226 - Siren, Single, 103dB, 24VDC, 500mA, IP44, 89mm Ext. Depth
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
741,74 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL98950
Adaugă la favorite0
Descriere
18-980226 este o sirena mică, de tip Mini Mono P, proiectată pentru semnalizare în caz de incendiu și alarme generale. Concepută pentru o instalare ușoară, are o placă de montare separată care se conectează la corpul principal printr-o acțiune de blocare pe bază de baionetă și are un șurub de blocare pentru securitate suplimentară. Placa de montare este potrivită pentru montaj pe suprafață sau pentru utilizarea cu un conduit (cutie BESA), în funcție de cerințele de instalare. Sunet de sirena de înaltă calitate, placă de montare pe bază de baionetă pentru o instalare ușoară, aranjament de montare orizontală, curent continuu de joasă tensiune și curent alternativ de înaltă tensiune pentru utilizare în toate aplicațiile. Aplicații: automatizare și control de proces, securitate.
KLAXON - 18-980226 - Siren, Single, 103dB, 24VDC, 500mA, IP44, 89mm Ext. Depth este un siret miniatura proiectat pentru semnalizarea incendiilor si alarmelor generale. Cu un design simplu pentru montare, acesta are o placa separata de montare care se conecteaza la corpul principal cu un sistem de blocare cu baioneta si are un surub de blocare pentru securitate suplimentara. Placa de montare este potrivita pentru montarea pe suprafata sau pentru utilizarea cu o cutie de conducte (BESA) in functie de cerintele de instalare. Sunet de sirena de inalta calitate Placa de montare cu baioneta pentru instalare usoara Aranjament de montare orizontala Curent continuu si alternativ pentru utilizare in toate aplicatiile Aplicatii: Automatizare si Control de Proces, Securitate. Cu o gama larga de caractestici, acest produs ofera un nivel ridicat de sunet, o tensiune de alimentare de 24VDC, o evaluare IP44 si o adancime exterioara de 89mm. KLAXON - 18-980226 - Siren reprezinta solutia ideala pentru semnalizarea eficienta a situatiilor de urgenta.
Detalii produs
CL98950

Fișă produs

Consum curent
500 mA
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
80 °C
Adâncime exterioară
89 mm
Temperatura de operare Min
-30 °C
Evaluare IP/NEMA
IP44
Tensiune de alimentare VDC
24 VDC
Nivelul sunetului SPL
103 dB
Tonuri
Singur

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare