Categorii

Kitul Digi XBee ZigBee Mesh

Kitul Digi XBee ZigBee Mesh oferă o modalitate excelentă de a învăța cum să utilizați modulele Digi XBee RF pentru conectivitatea dispozitivelor și rețelele mesh bazate pe ZigBee. 

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
578,04 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2020-11-24
Cod produs:
CL991
Adaugă la favorite0
Descriere

Kitul Digi XBee ZigBee Mesh oferă o modalitate excelentă de a învăța cum să utilizați modulele Digi XBee RF pentru conectivitatea dispozitivelor și rețelele mesh bazate pe ZigBee. Începând cu exemple simple, vă oferim îndrumări pas-cu-pas în timp ce asamblați componentele kitului pentru a crea rețele de comunicații și rețele de senzori fiabile, cu consum redus de energie. Intervalul este extins permițând ca datele să urce de la nod la nod, iar fiabilitatea este mărită prin "auto-vindecare", abilitatea de a crea căi alternative atunci când un nod eșuează sau se pierde o conexiune.

ZigBee este unul dintre cele mai populare protocoale de retea de mesh, special conceput pentru aplicatii low-rate si lowpower. ZigBee este un standard deschis, care permite interoperabilitatea între diferiți producători de dispozitive. Acest kit este conceput pentru orice persoană interesată să înceapă în lumea ZigBee. Inginerii de hardware și software, tehnologii corporative sau educatori și studenți pot învăța rapid mai multe despre tehnologia ZigBee prin exemple practice în kit, utilizând modulele Digi XBee ZigBee.

Datasheet

Kitul include:

  • 3 x Placă de dezvoltare Digi XBee Grove 
  • 3 x Module  Digi XBee ZigBee
  • 3 x Cabluri micro-USB
  • 2 x XBee Stickere

Caracteristici tehnice:

  • Silicon Labs EM357 chipset-ul transceiver SoC, RF 250Kbps, rata serial de până la 1Mbps
  • UART, SPI interfață de date seriale, API sau AT comenzi locale sau pe calea aerului (OTA)
  • (4) intrări ADC de 10 biți și 15 intrări / ieșiri digitale
  • Temperatură de funcționare de la -40 ° C la 85 ° C
  • 32KB flash / 2KB memorie RAM și HCS08 / până la 50.33MHz (programabile)
  • 2.1V la 3.6V tensiune de alimentare, 33mA la 3.3VDC 
Detalii produs
CL991

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare