Categorii

Kitul de dezvoltare I.MX8QUADMAX

Kitul de dezvoltare multisenzorial (MEK) i.MX 8QuadMax oferă placă pentru evaluarea și dezvoltarea aplicațiilor bazate pe procesoarele de aplicații Arm Cortex A72 / A53 + Cortex-M4F i.MX 8QuadMax și i.MX 8QuadPlus.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
6.124,88 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-09-16
Cod produs:
CL1853
Adaugă la favorite0
Descriere
Kitul de dezvoltare multisenzorial (MEK) i.MX 8QuadMax oferă placă pentru evaluarea și dezvoltarea aplicațiilor bazate pe procesoarele de aplicații Arm Cortex A72 / A53 + Cortex-M4F i.MX 8QuadMax și i.MX 8QuadPlus. Oferă, de asemenea, o platformă pentru soluția de circuit integrat (PMIC) NXP PF8100 și senzori. Placa procesorului 8QuadMax MEK (MCIMX8QM-CPU) oferă o integrare la nivel înalt pentru a sprijini funcții grafice, video, procesare de imagini, audio și voce.
  • Procesor NXP i.MX 8QuadPlus
  • Memorie LPDDR4 x64, 32 GB eMMC 5.1
  • Mufe codec audio, microfon și căști
  • Slot pentru card SD / MMC de dimensiune completă, port Ethernet 10/100/1000, USB 3.0 tip C
  • Suporta Linux, Android, FreeRTOS
  • Conector de expansiune M.2 (PCIe, USB, UART, I2C și I2S)

 

Kitul contine : Placa i.MX 8QuadMax MEK, Sursă de alimentare, Ghid de pornire rapidă, USB 3.0 tip C la tip A, USB 2.0 tip A la micro, placă adaptor LVDS la HDMI.

 
Detalii produs
CL1853

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare