Categorii

Kit Verificare Comunicatie 701K-G

Setul de tonuri și sondă 701K-G oferă o urmărire superioară pentru aplicațiile de joasă tensiune, cum ar fi telefonul, datele și sistemele de alarmă de securitate.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
745,06 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL973
Adaugă la favorite0
Descriere

Setul de tonuri și sondă 701K-G oferă o urmărire superioară pentru aplicațiile de joasă tensiune, cum ar fi telefonul, datele și sistemele de alarmă de securitate. Kitul oferă posibilitatea verificării tensiunii pe perechi de fire, precum și generarea unui ton de etichetare de-a lungul firului, care este apoi preluat de sonda de urmărire. Dispune de un far LED în sonda de urmărire, o mufă cu cască, un beeper de scurtcircuit și un semnal de alarmă extern și promite să furnizeze urmărirea și identificarea unor conductori sau cabluri în interiorul fasciculelor, fie la mijloc fie la capete.

  • Oferă standardul din industrie pentru urmărirea cablului de voce, date și video
  • LED pentru funcționarea în condiții de lumină slabă
  • Trei moduri de ascultare cu volum reglabil: difuzor, set cu cască sau conexiune telefonică
  • Indică serviciul de telefonie cu una sau două linii, tensiune / polaritate și scurtcircuit / continuitate
  • Informatii despre alimentarea bateriei
  • Trimite două semnale distincte de tonuri de urmărire utilizând un conector modular, un adaptor de priză RJ11 / 45 sau cabluri de testare
  • vârful sondei din plastic sau metal
  • Protecție sporită a tensiunii în toate modurile
Detalii produs
CL973

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare