Categorii

Kit Sursa de Alimentare Ultra96

Seturi de alimentare externe 96Boards / kit de alimentare compatibil Ultra96 (12V, 4A, prize internaționale).

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
171,00 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL966
Adaugă la favorite0
Descriere

Seturi de alimentare externe 96Boards / kit de alimentare compatibil Ultra96 (12V, 4A, prize internaționale). Această sursă de alimentare este recomandată pentru modele care pot consuma energie prin interfața de expansiune sau prin conectorul gazdă USB 3.0. AES-ACC-U96-PWR este cea mai ieftină sursă de alimentare compatibilă cu 96Boards de la Avnet, care furnizează 12V la 2A. Dispune de o priză SUA și suportă 100-240V AC.

Detalii produs
CL966

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare