Categorii

Kit Robot Elegoo Minicar compatibil cu Arduino IDE

Kit Robot Auto Cool compatibil cu Arduino IDE: Mini Car are multe caracteristici diferite, cum ar fi Urmărirea liniei, Modul Urmărire, Evitarea Obstacolelor, Modul Explorer și Controlul mobil prin APP ELEGOO BLE TOOL.

Compatibil Arduino
Expediere în 9 zile
Zona Import: Europa
297,67 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1417
Adaugă la favorite0
Descriere

Kit Robot Auto Cool compatibil cu Arduino IDE: Mini Car are multe caracteristici diferite, cum ar fi Urmărirea liniei, Modul Urmărire, Evitarea Obstacolelor, Modul Explorer și Controlul mobil prin APP ELEGOO BLE TOOL.
Joc minunat de bricolaj: după instrucțiunile bine ilustrate, configurarea este ușoară și distractivă. Puteți decora, de asemenea, cu autocolantele furnizate. Acest lucru lasă mult loc pentru propriile experimente.
Limbaj de programare vizuală: Programarea nu a fost niciodată atât de ușoară. Puteți reprograma funcțiile originale integrate și puteți configura diferitele moduri ale Mini Car.
Jucării educaționale MINT: Mini Car este o jucărie STEM și potrivită pentru copii peste 6 ani. Utilizatorii avansați pot adăuga senzori suplimentari la porturile I / O de la Mini Car pentru funcționalitate și personalizare suplimentară.

Multe moduri de lucru:

 • Modul de urmărire a liniei
 • Senzorul de pe partea inferioară a vehiculului are un tub emițător infraroșu și un tub receptor infraroșu pentru a permite mașinii să circule pe linia planificată.
 • Modul episod automat
 • Dacă așezați ceva în 10 cm de la mașina mini în acest mod, automobilul mini îl va urma automat.
 • Mod de evitare a obstacolelor
 • În acest mod, robotul auto ELEGOO detectează automat obstacolele pentru a evita coliziunile. Doar distrați-vă.

Caracteristici tehnice:

Control mobil

 • Parcurgeți instrumentul Elegoo BLE din App Store sau Google Play Store, încărcați-l pe telefon sau pe pad-ul dvs., apoi asociați-l cu modulul Bluetooth ELEGOO BT16 din mașina robotului. Apoi, puteți controla mini-mașina prin telefon sau pad.

Programare vizuală

 • Pur și simplu glisând, aruncând și combinând blocurile de comandă, la fel ca blocurile de construcție, Kind poate controla, de asemenea, orice mișcare a Mini Car, oferindu-ți propriul automobil robot personal și învățând abilități de programare de bază.

Se încarcă prin USB

 • Mini Car vine cu o baterie de litiu de 1800 mAh care are o protecție de suprasarcină multiplă și poate dura 3 ore în modul de urmărire a liniei. Jucărie sigură și interesantă pentru copii.

Distracție nelimitată

 • Sunt incluse autocolantele drăguțe pentru mașină. Dacă aveți o idee mai bună, puteți să vă faceți propriile autocolante. Pentru utilizatori cu experiență, pinii Extas sunt disponibili în partea de sus pentru a vă îmbunătăți funcțiile mai interesante.

Detalii tehnice

 • greutatea produsului: 621 g
 • dimensiuni ambalare: 18,5 x 17,3 x 10,2 cm
 • Bateriile necesare: nu
Detalii produs
CL1417

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
9
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare