Categorii

Kit Remorcă pentru MOVE MINI, micro:bit

Acest accesoriu de tip buldozer este fabricat din aceleași materiale ca: MOVE mini, conceput în conformitate cu: estetica mini MOVE, și vine cu servomotorul necesar pentru a deplasa remorca basculantă în sus și în jos.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
109,70 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL894
Adaugă la favorite0
Descriere

Acest accesoriu de tip buldozer este fabricat din aceleași materiale ca: MOVE mini, conceput în conformitate cu: estetica mini MOVE, și vine cu servomotorul necesar pentru a deplasa remorca basculantă în sus și în jos. Odată ce kitul este complet asamblat, Camionul cu remorcă poate fi programat cu editorul Microsoft MakeCode.

Pentru a utiliza acest accesoriu trebuie să activați cea de-a treia funcționalitate servo pentru a putea conecta al treilea motoraș la placa Servo: Lite, pentru a face acest lucru este necesară o anumită operație de lipire. Dacă dezactivați cel de-al trei lea servomotor și readuceți placa la starea inițială, LED-urile ZIP de la bord vor fi reactivate.

Kitul conține remorca, un servomotor, șuruburi și piulițe. Robotul MOVE mini nu este inclus!

Caracteristici tehnice:

  • Conceput pentru a se potrivi cu modelul MOVE mini
  • Adăugați cu ușurință codul cu editorul MakeCode Block
  • Dimensiune: 61mm x 65mm x 100mm
  • Utilizați împreună cu o aplicație și controlați-o prin Bluetooth.
  • Folosiți funcția radio și un micro:bit pe post de controller.
Detalii produs
CL894

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare