Categorii

Kit Pioneer CY8CKIT-062-WiFi-BT PSoC 6

Kitul Pioneer CY8CKIT-062-WiFi-BT PSoC 6 WiFi-BT este destinat utilizării ca platformă de dezvoltare pentru hardware sau software într-un mediu de laborator. Placa PSoC 6 WiFi-BT Pioneer oferă compatibilitate cu plăcile Arduino. 

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
595,22 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL981
Adaugă la favorite0
Descriere

Kitul Pioneer CY8CKIT-062-WiFi-BT PSoC 6 WiFi-BT este destinat utilizării ca platformă de dezvoltare pentru hardware sau software într-un mediu de laborator. Placa PSoC 6 WiFi-BT Pioneer oferă compatibilitate cu plăcile Arduino. Placa dispune de un PSoC 6 MCU, un flash NOR de 512 MB, un programator / debugger KitProg2, un modul WLAN de 2,4 GHz și funcționalitate Bluetooth. Se alimentează de la mufa USB tip-C. Placa suportă tensiuni de operare de la 1,8 V la 3,3 V pentru PSoC 6 MCU. Pachetul CY8CKIT-062-WiFi-BT include un ecran TFT de 2,4 inch, un senzor de mișcare, un senzor de lumină ambientală, un codec audio pe 32 de biți și un microfon PDM.

Acesta este primul kit care permite dezvoltarea aplicațiilor PSoC 6 MCU + WiFi. Pentru a dezvolta o aplicație PSoC 6 MCU + WiFi, trebuie utilizată WICED Studio 6.1 sau o versiune ulterioară.

Într-un mediu casnic, acest produs poate provoca interferențe radio. În astfel de cazuri, vi se poate cere să luați măsuri de prevenire adecvate. În plus, această placă nu ar trebui folosită în apropierea oricărui echipament medical sau a dispozitivelor RF.

Datasheet.

Caracteristici tehnice:

  • PSoC 6 MCU
  • Pini compatibili cu plăcile Arduino Uno 3.3-V1 și modulele Digilent Pmod
  • 1DX ultra-mic 2,4 GHz WLAN și modul de funcționalitate Bluetooth
  • Memorie externă quad-SPI NOR 512-Mbit
  • KitProg2 programator / debugger
  • USB Tip-C
  • Ecran TFT de 2.4 inch
Detalii produs
CL981

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare