Categorii

Kit Nucleo STM32WB

Pachetul STM32WB Nucleo-68 este un mod rentabil de a începe să dezvolți rapid aplicații WLAN și Bluetooth® bazate pe STM32WB dual-core, multi-protocol, ultra-low power 2.4GHz MCU System-on-Chip (SoC).

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
321,44 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1242
Adaugă la favorite0
Descriere

Pachetul STM32WB Nucleo-68 este un mod rentabil de a începe să dezvolți rapid aplicații WLAN și Bluetooth® bazate pe STM32WB dual-core, multi-protocol, ultra-low power 2.4GHz MCU System-on-Chip (SoC). Pachetul Nucleo STM32 include o placă Nucleo-68 cu un MCU STM32WB55RG pre-montat și un adaptor USB cu un MCU STM32WB55CG.

Placa Nucleo-68 și actul Adaptor USB sunt configurate ca transceiver RF de 2,4 GHz specificarea Bluetooth v5.0 și IEEE 802.15.4-2011 PHY și MAC. Placa Nucleo-68 include și conectori Arduino Uno V3 și ST Morpho, pentru a permite integrarea ușoară în prototipurile de aplicație. Un debugger / programator ST-LINK / V2-1 integrat elimină necesitatea unei sonde separate. Placa Nucleo-68 are o antenă PCB integrată și o amprentă pentru un conector SMA. Adaptorul USB are o antenă PCB integrată și un conector U.FL pentru o antenă externă.

Detalii produs
CL1242

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare