Categorii

Kit Micro:bit pentru începători

Acest kit pentru micro-bit este o introducere bună în realizarea circuitelor și efectuarea experimentelor. De asemenea, oferă acces la pinii din partea de jos a micro-bitului. 

Micro:bit BBC
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
108,30 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL555
Adaugă la favorite0
Descriere

Acest kit pentru micro-bit este o introducere bună în realizarea circuitelor și efectuarea experimentelor. De asemenea, oferă acces la pinii din partea de jos a micro-bitului. Sistemul utilizează placa Breakout Connector Edge pentru micro: bit în combinație cu un mic microprocesor, facilitând conectarea componentelor suplimentare utilizând firele de conectare incluse. PCB-ul include o zonă de prototipare cu 3V, 0V și rânduri nelegate care pot fi lipite.

Kitul nu conține placa micro:bit!

Caracteristici tehnice:

  • 4 x Șuruburi
  • 1 x Breadboard.
  • 10 x Fire jumper tată-tată și mamă-mamă
  • 1 x Placă de montare Perspex
  • 4 picioare de cauciuc autoadezive
  • 1 x Placă  Edge Connector Breakout Board pentru BBC micro:bit

Detalii produs
CL555

Fișă produs

Compatibilitate
Micro:bit BBC
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare