Categorii

Kit EvoPrimer Micro SD

STM3210GPRIMER este o soluție simplă, cu risc scăzut, destinată soluțiilor Raisonance pentru explorarea, evaluarea si dezvoltarea aplicațiilor pentru microcontrolerul STM32. Acestea includ tot ceea ce au nevoie utilizatorii pentru a înțelege mai bine implementarea și operarea periferică STM32.Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
390,13 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL934
Adaugă la favorite0
Descriere

STM3210GPRIMER este o soluție simplă, cu risc scăzut, destinată soluțiilor Raisonance pentru explorarea, evaluarea si dezvoltarea aplicațiilor pentru microcontrolerul STM32. Acestea includ tot ceea ce au nevoie utilizatorii pentru a înțelege mai bine implementarea și operarea periferică STM32. 

Instrumentul complet de evaluare include bordul și tabla țintă. Baza EvoPrimer are un capac detașabil transparent și un cablu USB care include funcții precum interfața de depanare / programare și majoritatea caracteristicilor hardware necesare pentru a evalua capabilitățile MCU-ului țintă. Baza poate fi de asemenea extinsă prin utilizarea conectorului său de adăugare pentru a adăuga componente și circuite. 

Placile țintă EvoPrimer includ MCU țintă și pot include, de asemenea, caracteristici hardware suplimentare pentru evaluarea MCU țintă. EvoPrimer complet se conectează direct într-un port USB al PC-ului gazdă pentru depanarea în circuit și programarea dispozitivelor.

  • Caracteristicile de evaluare includ conectorul USB și senzorul MEMs
  • Software de dezvoltare complex
  • Design ergonomic, conector Micro SD card
  • Comenzi bazate pe memorii, ecran tactil TFT, LCD color, joystick, jack audio, accelerometru MEMS
  • Adăugați conectorul pentru placile de extensie cu USART, SPI, I2C și I / Os analogic / digital
  • Li Ion cu circuit de gestionare a încărcării
  • STM32F linie de performanță EvoPrimer caracteristică STM32F103VG MCU cu 1MB Flash, conector mini USBDetalii produs
CL934

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare