Categorii

Kit Evaluare I.MX 6ULL EVK

i.MX 6ULL EVK este un instrument de dezvoltare bazat pe procesorul de aplicații i.MX 6ULL. Procesorul i.MX6 ULL are o implementare avansată a unui singur corp Arm® Cortex®-A7 care funcționează la viteze de până la 900MHz.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.026,38 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1070
Adaugă la favorite0
Descriere

i.MX 6ULL EVK este un instrument de dezvoltare bazat pe procesorul de aplicații i.MX 6ULL. Procesorul i.MX6 ULL are o implementare avansată a unui singur corp Arm® Cortex®-A7 care funcționează la viteze de până la 900MHz. Acest EVK permite afișarea pe ecranul LCD, redarea audio și multe opțiuni de conectivitate.

  • De asemenea, folosit pentru a sprijini dezvoltarea aplicațiilor i.MX 6ULZ
  • Procesor pe placa procesorului (i.MX 6ULL 528MHz ARM® Cortex®-A7 de bază MCIMX6Y2DVM05AA)
  • Placa de baza are interfata placii de afisaj, conector audio, conector camera, senzori
Detalii produs
CL1070

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare