Categorii

Kit Evaluare FRDMKL25Z-WIFI-BUNDLE

FRDMKL25Z-WIFI-BUNDLE este un kit de evaluare WiFi pentru platforma de dezvoltare a libertății Kinetis KL25Z. Acest kit include placa de libertate, socluri, antete, cabluri și scut Arduino WiFi necesar pentru platforma de dezvoltare a libertății.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
426,54 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL1087
Adaugă la favorite0
Descriere

FRDMKL25Z-WIFI-BUNDLE este un kit de evaluare WiFi pentru platforma de dezvoltare a libertății Kinetis KL25Z. Acest kit include placa de libertate, socluri, antete, cabluri și scut Arduino WiFi necesar pentru platforma de dezvoltare a libertății. Platforma de dezvoltare a libertății este un set de instrumente software și hardware pentru evaluare și dezvoltare. Este ideal pentru prototiparea rapidă a aplicațiilor bazate pe microcontroler. Modelul FRDM-KL25Z este un design capabil și rentabil, care include un microcontroler Kinetis KL25Z, primul microcontroler din industrie construit pe nucleul ARM Cortex-M0 +. Modelul FRDM-KL25Z este prima platformă hardware care include caracteristica standard Open NXP încorporată și adaptor de depanare cunoscut sub numele de OpenSDA. Ecranul Arduino WiFi permite conectarea la internet utilizând specificația wireless 802.11 (WiFi). Acesta se bazează pe sistemul HDG104 LAN fără fir 802.11b / g în pachet. Un Atmega 32UC3 oferă o stivă de rețea (IP) capabilă de TCP și UDP.

  • OpenSDA interfață sofisticată de depanare USB
  • LED-ul cu trei culori (RGB)
  • Dispozitiv de atingere capacitiv
  • MMA8451Q accelerometru
  • Opțiuni flexibile de alimentare
  • Butonul de resetare
  • Factorul de expansiune IO acceptă periferice proiectate pentru hardware compatibil cu Arduino
  • Putere de la conectorul USB la bord
  • Suport pentru baterii cu monedă
  • 5 V până la 9 V vin din antetul IO opțional
Detalii produs
CL1087

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare