Categorii

Kit Evaluare CYW20719 MCU Bluetooth 5.0 Wireless

Setul de evaluare Cypress CYW920719Q40EVB-01 vă permite să evaluați și să dezvoltați aplicații Bluetooth cu un singur chip folosind dispozitivul MCU fără fir Bluetooth 5.0 cu mod dublu de înaltă putere.

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
326,66 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1781
Adaugă la favorite0
Descriere

Setul de evaluare Cypress CYW920719Q40EVB-01 vă permite să evaluați și să dezvoltați aplicații Bluetooth cu un singur chip folosind dispozitivul MCU fără fir Bluetooth 5.0 cu mod dublu de înaltă putere.
CYW20719 este un procesor de bandă de bază autonom cu un transceiver integrat de 2,4 GHz care acceptă BR / EDR / BLE. Fabricat folosind un proces avansat de consum redus CMOS, CYW20719 folosește integrarea ridicată pentru a reduce componentele externe, reducând astfel amprenta și costurile dispozitivului. Acest kit ajută la evaluarea funcționalității dispozitivului și la dezvoltarea rapidă a aplicațiilor pentru un timp mai rapid de introducere pe piață.

Caracteristici tehnice:

  • 40-QFN CYW20719 MCU wireless BT / BLE compatibil cu Bluetooth 5.0
  • Anteturi compatibile Arduino pentru extindere hardware
  • Senzori de bord - un senzor de mișcare pe 9 axe (senzor de accelerație liniară 3D, senzor de viteză unghiulară digitală 3D și senzor magnetic digital 3D) și un termistor
  • Comutatoarele și ledurile utilizatorului
  • Conector USB pentru alimentare, programare și pod USB-UART

Conținutul kitului:

  • Placă evauare CYW920719Q40EVB-01
  • Cablu USB Standard-A la Micro-B
  • Ghid de inițiere rapidă
Detalii produs
CL1781

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare