Categorii

Kit Evaluare ATSAMD21-XPRO

Kitul de evaluare ATSAMD21-XPRO este ideal pentru evaluarea și prototiparea cu microcontroler ATSAMD21J18A ARM Cortex-M0+ .

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
290,10 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1079
Adaugă la favorite0
Descriere

Kitul de evaluare ATSAMD21-XPRO este ideal pentru evaluarea și prototiparea cu microcontroler ATSAMD21J18A ARM Cortex-M0+ .ATSAMD21J18A sunt microcontrolere cu putere redusă care utilizează procesorul 32bit ARM Cortex-M0 + și variază cu până la 256KB bliț și 32KB de SRAM. Acest dispozitiv funcționează la o frecvență maximă de 48MHz și ajunge la 2,14 Coremark / MHz. Suportat de platforma de dezvoltare integrată Atmel Studio, kitul oferă acces facil la caracteristicile ATSAMD21J18A și explică modul de integrare a dispozitivului într-un design personalizat. Kitul de evaluare a microcontrolerului Xplained Pro include un debugger încorporat la bord și nu sunt necesare instrumente externe pentru programarea sau depanarea ATSAMD21J18A. Seturile de extensie Xplained Pro oferă periferice suplimentare pentru a extinde caracteristicile plăcii și pentru a ușura dezvoltarea unor modele personalizate.

  • Programarea și depanarea la bordul ATSAMD21J18A prin depanarea serială a firelor (SWD)
  • Interfață USB
  • Interfață port virtual COM pentru a viza prin UART
  • Interfața gateway-ului de date (DGI) pentru a viza prin SPI și TWI
  • Patru GPIO-uri conectate la tinta pentru instrumentele de cod
  • Intrare digitală și ieșire digitală
  • Două butoane mecanice (buton de resetare și utilizator)
  • Un LED cu utilizatorul și trei surse de alimentare posibile
  • Interfață USB, dispozitiv și modul gazdă redus
  • 32KHz crystal
Detalii produs
CL1079

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare