Categorii

Kit Evaluare AT91SAM9G45-EVK

Kitul de evaluare AT91SAM9G45-EVK este o platformă eficientă pentru evaluarea performanțelor chipului și dezvoltarea codului pentru aplicațiile bazate pe microcontrolerul AT91SAM9G45.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
852,02 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1093
Adaugă la favorite0
Descriere

Kitul de evaluare AT91SAM9G45-EVK este o platformă eficientă pentru evaluarea performanțelor chipului și dezvoltarea codului pentru aplicațiile bazate pe microcontrolerul AT91SAM9G45. Placa are microcontrolerul AT91SAM9G45 (pachet BGA324) bazat pe procesorul ARM926EJ-S care funcționează la frecvența de 400MHz și poate suporta WinCE, Linux și Android. AT91SAM9G45 bazat pe ARM926EJ-S dispune de combinația frecventă de funcționalitate a interfeței cu utilizatorul și conectivitate ridicată a datelor, inclusiv controler LCD, touchscreen rezistiv, interfață cameră, audio, Ethernet 10/100 și USB de mare viteză și SDIO. AT91SAM9G45 suportă cea mai recentă generație de interfețe de memorie DDR2 și NAND Flash pentru stocarea programelor și a datelor. I / Os acceptă funcționarea de 1,8 V sau 3,3 V și sunt configurabile independent pentru interfața de memorie și I / O periferice. Această caracteristică elimină complet necesitatea oricăror schimbători de nivel extern.

  • Un NandFlash extern de 256 MB
  • Un NorFlash 1MB extern
  • Un DataFlash extern de 4MB
  • 2 externe 64MB DDR2 SDRAM
  • O interfață gazdă USB și o interfață mini USB
  • Interfață Ethernet
  • Interfața audio și interfața pentru cardul SD
  • Slot pentru card micro SD
  • Interfață LCD și interfață JTAG
  • Un port serial de comunicare DBGU
Detalii produs
CL1093

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare