Categorii

Kit Evaluare AES-Z7MB-7Z010-G

AES-Z7MB-7Z010-G de la Avnet este un kit de evaluare MicroZed ™. MicroZed ™ este o placă de dezvoltare cu costuri reduse bazată pe Xilinx Zynq®-7000 All SoC programabile. Designul său unic îi permite să fie folosit atât ca o placă de evaluare autonomă pentru experimentarea bazată pe SoC, cât și ca o cartelă de transport ca un sistem încorporabil în modul(SOM). 

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.227,44 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL1077
Adaugă la favorite0
Descriere

AES-Z7MB-7Z010-G de la Avnet este un kit de evaluare MicroZed ™. MicroZed ™ este o placă de dezvoltare cu costuri reduse bazată pe Xilinx Zynq®-7000 All SoC programabile. Designul său unic îi permite să fie folosit atât ca o placă de evaluare autonomă pentru experimentarea bazată pe SoC, cât și ca o cartelă de transport ca un sistem încorporabil în modul(SOM). MicroZed conține 2 anteturi I / O care asigură conectarea la 2 bănci I / O pe partea logică programabilă a dispozitivului Zynq®-7000 AP SoC. În modul stand-alone, aceste 100 PL I / O sunt inactive. Când sunt conectate într-o cartelă de transport, I / O sunt accesibile într-o manieră definită de designul cartelei de transport. Astfel, designerii pot să înceapă cu MicroZed în modul stand-alone ca platformă de învățare și apoi să-și extindă ușor funcționalitatea ca SOM prin adăugarea unei cartele de telefonie off-the-shelf sau personalizate. Această abordare combinată autonomă / SOM poate muta rapid o idee de proiectare de la concept la producție, făcând MicroZed platforma ideală pentru aplicațiile bazate pe SoC.

  • Xilinx XC7Z010-1CLG400C SoC
  • 1GB de SDRAM DDR3, 128MB de flash QSPI, interfață microSD card
  • 10/100/1000 Ethernet, USB 2.0, comunicare USB la UART
  • 100 I / O de utilizator, configurabil ca până la 48 perechi LVDS sau 100 I / O cu un singur capăt
  • 2x6 Interfață compatibilă Digilent Pmod® care oferă conexiuni MIO 8 PS pentru I / O utilizator
  • Portul de configurare Xilinx PC4 JTAG
  • Accesorii PS JTAG accesibile prin Pmod
  • 33.33 MHz oscilator
  • LED-ul utilizator și comutatorul de apăsare
Detalii produs
CL1077

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare