Categorii

Kit Educational Micro:bit

Acest kit este o modalitate excelentă de a începe să creați proiecte și modele E-Textil pentru BBC micro: bit-controlled. Există suficiente componente pentru a începe imediat să creați proiecte Emoji Bag și Rocket Pencil cu suficiente LED-uri și clipuri Crocodile pentru a crea și ceva de design propriu.Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
90,46 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL975
Adaugă la favorite1
Descriere

Acest kit este o modalitate excelentă de a începe să creați proiecte și modele E-Textil pentru BBC micro: bit-controlled. Există suficiente componente pentru a începe imediat să creați proiecte Emoji Bag și Rocket Pencil cu suficiente LED-uri și clipuri Crocodile pentru a crea și ceva de design propriu.

  • 5 x Plăci LED cu LED roșu
  • 5 x Plăci LED de culoare albă
  • 5 x LED-uri difuzate de 5 mm alb
  • 10 x 28mm Clipuri crocodil
  • 1 x electromodală, filet conductiv, 6mDetalii produs
CL975

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare